Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Érthető a frusztrációd, hiszen segíteni akartál, a beígért egyszerűség helyett kaptál egy állandó fejfájást.
Ha mégis lenne kedved futtatni valamit, regisztrálj a BAM!-on. Válassz ki szimpatikus projekteket, sima BOINC kliens telepítése után meg add meg az account managernek (haladó beállítások közt) és kész is vagy.
A BAM annyit fog tenni, hogy automatán beregisztrál neked azokra a projektekre, amik érdekelnek, pont ugyanazzal az e-maillel és jelszóval amit a BAM!-on is használsz (így nem bukod el a kontrollt, de nem is kell egyesével szöszölnöd a regisztrációkkal).
A projekt választáson nem érdemes görcsölni, válassz ki néhány szimpatikusat, nem kell mindegyikre feliratkozni. Én például évekig mindössze három projektben vettem részt, amit idén kibővítettem párral miután a SETI kiesett. Eddig még nem unatkoztak a gépeim és nincs vele teendő, max annyi, hogy néha megcsodálom a pontjaim a statisztikai oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest