Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Érthető a frusztrációd, hiszen segíteni akartál, a beígért egyszerűség helyett kaptál egy állandó fejfájást.
Ha mégis lenne kedved futtatni valamit, regisztrálj a BAM!-on. Válassz ki szimpatikus projekteket, sima BOINC kliens telepítése után meg add meg az account managernek (haladó beállítások közt) és kész is vagy.
A BAM annyit fog tenni, hogy automatán beregisztrál neked azokra a projektekre, amik érdekelnek, pont ugyanazzal az e-maillel és jelszóval amit a BAM!-on is használsz (így nem bukod el a kontrollt, de nem is kell egyesével szöszölnöd a regisztrációkkal).
A projekt választáson nem érdemes görcsölni, válassz ki néhány szimpatikusat, nem kell mindegyikre feliratkozni. Én például évekig mindössze három projektben vettem részt, amit idén kibővítettem párral miután a SETI kiesett. Eddig még nem unatkoztak a gépeim és nincs vele teendő, max annyi, hogy néha megcsodálom a pontjaim a statisztikai oldalon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mini PC
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung kuponkunyeráló
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest