- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Idéznék:
Hogyan tudunk kapcsolódni? Más Windows-os gép esetén hasonlóképp konfiguráljunk, persze más IP címmel (Ha az előbbi gépünk 10.0.0.1 volt, akkor pl. 10.0.0.2. Az előbb használt alházlózati maszk mellett az első három szám természetesen nem módosulhat!) majd következik a párosítás. Ezt mind kiszolgáló, mind kliens oldalon megtehetjük. Kattintsunk duplán a kis Bluetooth ikonra a tálcán! A megjelenő intéző-ablak bal oldalán különböző menüket találunk, köztük a ''view devices in range''-et (környéken található eszközök). Ezt kiválasztva az ablak még mindig üres.
A keresést a Nézet (View) menüpont Frissítés (Refresh) pontjával indíthatjuk el. Ha mindent megfelelően tettünk, akkor itt megjelenik a csatlakoztatni kívánt számítógépünk ikonja (esetleg telefonunké, kéziszámítógépünkké, stb.). Válasszuk ki a megfelelő eszközt, majd a Bluetooth menü Pair device (Eszköz párosítása) pontjával indítsuk el a műveletet. Meg kell adnunk egy jelszót (PIN), amit az OK-ra kattintva a másik eszközön is be kell írni. Ha ezzel megvagyunk, már csak azt kell beállítanunk, hogy milyen szolgáltatásokat akarunk elérhetővé tenni a másik gép számára (ezt most mindenképp a kiszolgáló oldalon állítsuk be!). Válasszuk ki az eszközt, majd a Bluetooth menü Properties (tulajdonságok) pontját. Itt megtekinthetjük az eszköz BD címét, illetve az Authorization (meghatalmazás) fül alatt bekapcsolhatjuk a kívánt szolgáltatásokat. Az Internet eléréséhez pl. a Network Access (hálózat elérés) szükséges. Ha ez is megvan, a kliensről már netezhetünk is! (Első használatkor a kiszolgáló rá fog kérdezni, hogy tényleg engedélyezni akarjuk-e ezt a kapcsolatot, illetve ott azt is kipipálhatjuk, hogy a jövőben ez mindig így legyen.)
Tudom hosszú. Viszont nekem ez nem így van, és nem is működik a kapcsolat.
A ''Kattintsunk duplán a kis Bluetooth ikonra a tálcán!'' után semmi se stimmel.
Nekem ez után mindjkét oldalon megtalálható a másik gép, és tudok connectálni is, sikeresen. Bár az egyik gépen mindig azt írja, h nem csatlakozott, a másikon meg írja, h igen.
Ez most hogy is van? Az IP-k az alapnak mondható 192.168.1.x mindkettőn. Ping nem megy.
Lehet csak én értelmeztem rosszul a dolgokat, de a 2. bekezdésben már semmi sincs nekem ami stimmelne.
help.
Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez most hogy is van? Az IP-k az alapnak mondható 192.168.1.x mindkettőn. Ping nem megy.