Aktív témák
-
Freespace
tag
-
Freespace
tag
válasz
gykarcsi
üzenetére
Máris új fejlemények vannak.
Megnéztem a hálozati kapcsolatoknál, és van egy Bluetooth PAN Network Adapter, ez elvileg csatlakozva van, meg most csinálet egy új csoportot Telefonos néven, ebben van egy Bluetooth DUN Connection, valami ilyesmit olvastam az Bluetooth leírásában, a probléma csak az hogy azt irja kapcsolat bontva, amikor rámegyek hogy csatlakozzon kér egy jelszót, meg egy felhasználónevet, de én nem adtam meg seholsem eddig. Most mit csinálja? -
Freespace
tag
válasz
gykarcsi
üzenetére
Szia!
Hát Sajnos még nem sikerült mindent megoldani de már közel árok a probléma megoldásához. Kezdetnek miután megtaláltam a megfelelő szoftvert (PC suit for Nokia N-gage QD - szerintem ez fog kelleni) Egyből bemondta az unalmast a Bluetooth-om, szóval másnap volt egy utam, szerencsére kicserélték egy zsír újra. Feltettem a driver-t meg mindent most eddig mükszik. Ez egy valami Concorde bluetooth nevő szerkentyű, amihez egy BlueSoil nevezteű progit kaptam. A programmal megy is rendesen illetve feltölteni már tudok vele a tecsimre, de elvileg látnom kéne a telefonon lévő féjlokat is vele, ha minden igaz azokat mutatja csak amik a telefonon a beérkezett üzeneteknél vannak. Na ezután felettem ezt a Pc suites progit, ez meg azt ija hogy elöbb csatlakoztassam a telefont a géphez. Lent az óra mellet, megjelent egy kis mRouter neveztű jel, ami egy széthuzott kábelből áll, és amikro rámegyek hogy keressen kapcsolatot azt mondja nem talál, volt mellet egy csomó dolog, hogy hol keresse a kapcsolatot, pl.: COM5, COM7, biztosm ami biztos alapon mindegyiket bepipáltam de megoint semmi. Ezután a Bluetoothoz adot prigiban találtam olyat hogy Bluetooth serial port service. Na erre rámentem, ekkor a kis kábel ikon elkezdett valami másra váltani, mintha valami adatátvielt jelzett volna, aztán egy kis ideig asszem volt is kapcsolat, de ezután azt irta a a progi hogy disconnect. Újra probáltam akkor egy másik porton probált mg kapcsolodni de ugyanigy pár másodperc mulva disconnect-elt. Na a kérdésem az lenne , hogy a progiban kéne szerinted valamit beállitani hogy ne disconnecteljen vagy windows-ban? (pl.: a vezérlöpultba a vezeték nélküli hálozatok varázslóhoz még nem nyultam, illetve az előző bluetoothnál ami szétment probáltam de az nem sokat segített.) -
Freespace
tag
Hali!
Hát a te problémádra sajnos nem tudok megoldást azonban nekem is lenne egy problémam amit hátha valaki meg tudna oldani, a következő a helyzet:
Adott egy Nokia N-gage QD, meg egy bluetooth a géphez, és azt el tudtam érni hogy a telefon meg a gép összekapcsolodjon, és másolni is tdtam má a telóra, de elvileg olyasmit is lehet hogy meg tudom nézni milyen fájlok vanna telefonon, igazábol az lenne a lényeg hogy a telefon memoriakártyájára tudja közvetlenül másolni, mert az alapmemoriára nem fér rá tul sok minden.
A kérdés tehát az hogy megoldható-e ez?
A válaszokat, segítségeket előre is köszi! -
szeko
csendes tag
senki?!

-
szeko
csendes tag

-
szeko
csendes tag
up!

-
szeko
csendes tag
Hi!
Nemrég vettem egy bluetooth adaptert, működött is jól, csak aztán a héten sajna újra kellett raknom a windowst
és most újra akartam használni, de sajnos nem műxik!
sp2-m van, amikor először bedugtam akkor működött jól nem kért semmit, most viszont amikor bedugtam semmi, felraktam a driverét és akkor se csinált semmit! Megpróbáltam az összes usb-t, az usb-ket is kipróbáltam, hogy működnek-e, műxik mind1ik! És egy másik gépen is kipróbáltam, ott sincs se kép se hang!
Valakinek van valami ötlete, vagy dobjam ki a kukába, mer a gari az már sajna lejárt!
THX!
[Szerkesztve] -
vcsabesz
tag
Az a 100 méter hatótáv tényleg 100 méter szokott lenni? Melyik usb-s bluetooth adaptert ajánljátok?
[Szerkesztve] -
vcsabesz
tag
Szerintetek ha veszek egy 100m-es hatótávú bluetooth adaptert, és egy bluetooth headsetet, pl egy logitech mobile freedom-ot,aminek elvileg max 10 méter a hatótávolsága, akkor az valóban csak 10 méteren belül fog működni?
-
Neoka
aktív tag
Hali! Bocsi a hülye kérdésért. Lehet kapni (vagy létezik-e) olyan usb-s BT-t ami stabilan működik Nokia és Samamsung telóval?
még 1szer bocsi ha nagyon hülye a kérdés. -
netkoo
senior tag
Sziasztok

Kéne egy kis segitség
van egy Gigabyte kékfog adapterem.
Ha gépröl küldök zenét bármijen fájlt akor fogadja a telomK750i
De ha telorol akarok küldeni azt irja nem látja az eszközt?
Ez mitöl lehet??,
-
shift+ő
senior tag
Csinálj te irányított antennát. Roppant egyszerű, tegyél egy alufóliát picit ívbe hajtva az USB-s Xmicro mögé. Esetleg vidd le a sebességet 11 Mbit/s-re, az még bőven elég a NET-hez és talán biztosabb lesz e vételed.
Ez elég lehet, én is megfigyeltem, hogy párás időben kicsit nehezebben a vétel. -
A_ScHuLcZ
addikt
ez egy próba volt, nem akart működni a hsz nálam
[Szerkesztve] -
Hülyesamu
csendes tag
Még annyit, hogy a Bt hálókarin (Ethereal) van ICMP, ARP, NBNS forgalom, majd jö UDP és TCP is.
Az utsó TCP csomagok visszafelé mennek a 192.168.0.51-re (Palmtop), és
Source Destination Protocol Info
217.20.131.4 192.168.0.51 TCP http > 1070 [RST] Seq=1793 Ack=4045811803 Win=0 Len=0
meg hasonló a tartalmuk, oszt timeout a dolog vége. -
Hülyesamu
csendes tag
Sziasztok, a következő hasfájásom van: van egy otthon működő hálózatom, egy routergép, mögötte egy hub-ra kötve a kliensekkel, statikus IP címekkel, minden működik.
De: a saját, XP SP2-s gépemen keresztül egy USB-s Bluetooth dongle-vel szeretném a netet megosztani a palmtopommal, és ez baromira nem megy. A cucchoz a Bluesoleil proggit adták driverként, ami elvben tud megosztani netet, a gyakorlatban ez még nem sikerült. A Bluetooth kapcsolat a két gép között megy (pl. FTP). Mivel a proggi megosztása nem megy (van egy opció, hogy automatikusan elinduló szolgáltatással megosztja az Internetet), szeretném a dolgot kézzel megosztani. Jelen pillanatban kis hálózatom statikus IP-kkel dolgozik, megosztó gépen XP Home van, a fix Ethernet kártya a 192.186.0.101 címen, a BT dongle általában a 192.168.0.1 címen megy, a hálózat többi (drótozott) gépe 192.168.0.(1-98) címet használja, a drótos router a 192.168.0.99 címen sasol.
Palm(192.168.0.51) <-> (192.168.0.1)XP(192.168.0.101, megosztott) <-> (192.168.0.99)Router(DHCP) <-> internet
Palmtop beállításai:
IP 192.168.0.51
Maszk: 255.255.255.0
Gw: 192.168.0.1
--------------------------------------
Bt dongle, mint hálókari:
IP: 192.168.0.1
Subnet: 255.255.255.0
GW: 192.168.0.101
-----------------------------------------
Rendes kari:
IP: 192.168.0.101
Sub: 255.255.255.0
GW: 192.168.0.99 -
Poszatakiler
csendes tag
Hello!
Olyan gondom lenne,hogy a telefonról nem tudok lementeni sms-t,meg címjegyzéket BT a gépre! Valami az sp2sel van,de nem tudtam rájönni mi!
Valaki pls segítsen mit kell ilyenkor tenni! -
PrinczA
őstag
Vettem egy philips atheros AR5211 kartyat, de nem tudok eletet lehelni bele win alatt, tudna nekem segiteni vki:
A Linuxom azt mondja rolla, hogy ilyen : Bővebben: link![[kép] [kép]](http://princza.com/images/atheros_AR5211/atheros_AR5211_01.jpg)
![[kép] [kép]](http://princza.com/images/atheros_AR5211/atheros_AR5211_02.jpg)
-
blueMerle
veterán
Igen, természetesen van erre megoldás.
Eloszor is indítsd el a gyári szoftot még mielott a bluetoothot csatlakoztattad volna -ha ezelott ezt megtetted, akkor vagd ki a Eszkozkezelobol a bluetooth eszkozt.
Telepites kozben, ha a gyari szoft arra ker hogy csatlakoztasd a bluetooth cuccost, akkor ezt NE tedd, simán menj tovabb egy NO vagy CANCEL gombal.
Ha befejezted a gyari szoft telepiteset, csatlakoztasd a bluetoothot es vard meg amig a win felrakja a saját szoftját hozzá.
Ha ez megvan nyisd meg az eszkozkezeloben a bluetooth eszkozt es frissitsd a szoftját a gyárira.
Ezek után mennie kéne az eredeti szoftal.
Remélem tudtam segíteni -
Rez_Grof
őstag
Bővebben: link
Szvsz ha nincs sok vas meg beton körülötte, akkor olyan 60-80m lakásban és olyan 300m szabadban amig elfogadható jelerősséget kapsz.
3 komolyabb vasbeton fal mögül már nem nagyon látszot az a wireless router amit én próbáltam. -
MarKoo
addikt
A segítségeteket szeretném kérni.
Azzal a kéréssel fordultak hozzám, hogy a leggyorsabb vezetéknélküli D-LINK routert szerezzem be, hogy az 25-30 méteres körzetben a leggyorsabb sebességet nyújtsa 3-4 esetleg 5 felhasználó között. Csakis D-LINK jöhet szóba.
A másik kérdésem, hogy maximum mekkora területet lehet vele lefedni, és hülye kérdés, de körülbelül mennyi az az akadály ami mellett még működik. Gondolom 2 emeletesház már eléggé le tudja árnyékolni. -
sbazsi
veterán
Van valakinek ilyenje? Vagy ki mit tud róla?
3com bluetooth picimaci kártya.
Ezzel vajon lehet bluetooth headsetet használni?
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
UP
-
Dominator
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy két átlagos, USB csatlakozású Bluetooth adapterrel (remélem ezt is így hívják és nem vagyok hülye) lehet-e egy lakáson belül, 2 gép között vezeték nélküli hálózatot létrehozni?
-
Noxy
veterán
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Bluetooth rádiós hálózat, biztonsági megfontolások: Bővebben: link
Itt reszletes leirást taláni, a Bluetooth rádiós hálotat kiepiteserol.
[Szerkesztve] -
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
A kérdésem a BT-vel lenne kapcsolatos, ugyanis fater a notin tőzsdézni szeretne, egész nap figyelemmel kísérni a tőzsdét.
Namártmost, WLAN-nal ez nagyon drága mulatság lenne az időtartamalapú számlázása miatt, ezért gondoltam ki neki a gprs internetet, tehát telón keresztül.
A teló viszont BT-vel kapcsolódna a notihoz, és fater attól fél, hogy itt esetleg adatlopás, vagy bármi ilyesmi történhet.
A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire biztonságos dolog, amit kitaláltam? -
Zomb€€
őstag
Sziasztok (remélem ebben a totyikban végre választ kapok)
A helyzet a köv.:van tölem kb 200méterre egy Internet adotorony (se fa se semmi köztünk)
Erre a netre elöfizettem,és a gondom az,hogy ha CSézek,néha orákig tudom tolni,néha meg 1perc után bepingel és levág.
A minap rájöttem,hogy a WLAN hálozat sávszélétöl függ a pingem.
Szal ha maxon van (54mbit) vagy kicsit alatta,akkor jo,de ha 24alá megy már nem.
A kérdésem pedig az lenne hogy ez a sávszél tőlem függ-e mert ha igen akkor beszerzek egy irányított antennát (mert most egy kis USB-s X-Micro van)
de ha nem tőlem akkor nem akarok pénzt kidobni.
Kérlek válaszoljato,nagyon fontos lenne (HC GAMER
) -
Zenty
őstag
Skype-hez melyik a legjobb bluetoothos headsett? Ami még nem csillagászati árt üti?
Kicsit kényelmeseb lenne bluetoothool dumálni ,de ha már ennyit ki adok érte akkor full minőséget adjon oda ,ide hang-ba , ha esetleg késöb teljes telcsinek használnám
!
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Wow. Most olvastam át a HP-s fórumot, nem egyszerű...

Linux alatt működő gépbe belerakni egy miniPCI kártyát és utána úgy átégetni az EEPROM-ot...
Le a kalappal, aki kitalálta - és aki megcsinálta és sikerült neki. Én mindenesetre maradok egyelőre a PCMCIA kártyánál, aztán csak jön valami hekkelt BIOS...
p -
parandroid
félisten
Ugyanígy jártam én is, pedig nem is én próbáltam, hanem szervízben nézték. Több kártya belepróbálása után a szervizes kikapta a saját Pavillionjából (valami z7xxx) a minipci kártyát és azzal ment. Bármilyen más kártyával leállt BIOS-hibával. HP support felhívása és más szervízben utánakérdezés után az eredmény ugyanaz: az alap minipci wlan _nem_ működik együtt nc6000/nc8000 notikkal, az általuk ajánlott kártya ára kb 30k kisker + áfa. A másodszorra megkérdezett szervízben (procomp) 4k + áfa munkadíjat is felszámolnának, és nem garantálják, hogy működni fog. Az elején említett jó órás próbálgatásért a Hunaronline-nál egy fillért nem fogadtak el, és még ők kértek elnézést...
Ha kellenek pontos típusszámok a kártyához, megpróbálhatom előkotorni a méleket...
p -
xgrinder
csendes tag
UP!
-
xgrinder
csendes tag
Vki tud nekem wlan.. ad-hoc beállításban? Biztosan vmilyen beállítást kihagyok de mindig elmászik a két kártya sohasem találják meg egymást, ssid megeggyezik.. channel beállítás szerint megeegyezik, gyártó/kártyatipus ugyanaz! De akkor sem megy! Plz.. help!
-
B.attila
tag
csá
ugye erröl beszéltetek régebben
valami fejlemény az ügyben
nekem ASUS hoz kéne -
BFeco
aktív tag
HP tulajok!
Error message: ''104 unsuported wirless network device detected, system halted, remove device and restart''
Changing subsystem ID for ipw2200/2915 cards:
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
Semmi kulonos!
Veszel egy routert, meg mindegyik gepbe wlan karit (szerintem az asztaliba kar abba jo a vezetekes is, tedd a router melle, a notikban meg nezd meg, mert valoszinuleg van bennuk wlan kari)
Innentol kezdve meg ugyanugy mukodik, mintha sima Lan lenne.
Nezz szet netmegosztasos, LANos topicokban! -
CactuS
Arcképgyáros
Senki se tudja? Vagy csak rossz topikba irtam?
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok! Remélem jó helyre irok.A következő problémám lenne: /illetve nem nekem,hanem barátnőm apukájának/: Szeretne létrehozni 1 vezeték nélküli ADSL megosztást /1 asztali gép és 1 vagy 2 laptop részére/
Kicsit nézetem az árakat,de az az igazság,hogy nem nagyon vagyok képben a wirles cuccok között... ezeket találtam:
Routerek:
D-Link DI-624 Wireles 4portos router 108Mbs +wifi 22,075 Ft
D-Link DI-624+ Wireles 4portos router 54mbs +wifi 18,650 Ft
SMC 2804WBR 54Mbps Wireless ADSL BBR 4x10/100 + 1 WAN (802.11g) 30,800 Ft
SMC 4x10/100 vezeték nélküli Broadb. XDSL Router (SMC7004VWBR-EU) 15,750 Ft
Hálozati kártyák USB:
Bluetake BW101 WLAN USB adapter 4,750 Ft
D-Link DWL-120 USB 54Mbps vezeték nélküli hálózati adapter 9,500 Ft
D-Link DWL-G132 USB vezeték nélküli hálózati adapter 108Mbps 16,750 Ft
Hálózati kártyák PCI:
Asus vezeték nélküli hálózati kártya WiFi-B 4,500 Ft
D-Link DWL-G510 PCI 54Mbps vezeték nélküli hálózati kártya 11,000 Ft
D-Link DWL-G520 PCI vezeték nélküli hálózati kártya 108Mbps 13,750 Ft
Ha jól sejtem,akkor kell 1 wrouter, és kell gépenként 1 vezeték nélküli hálókártya,ugye? /Laptopokba USBs/
Kérdéseim:
Csak ezek a dologok kellenek hozzá? /Router+hálókártyák?/
Pontosan mit jelent,ha 1 router WIFIs?
Melyiket javasoljátok a fenti listából? /vagy másikat is lehet,ha az jobb
/
Bocsi a hosszú hozzászólásért. -
dekoninck
aktív tag
Hát, most nem tudom kipróbálni, mert csak a notebookomon van BT, de valami ilyesmivel próbálkozz:
Elvileg a BT telepítésekor lesz egy Bluetooth hálózatod, XP-n a Tray-en megjelenik az ikonja is, vagy a Hálózati helyek >> Hálózati kapcsolatok alatt megtalálod. Ott beállíthat6sz mindent, mint egy vezetékes LAN esetében is tennéd. Ha meg párosítottad az eszközöket, és kapcsolatba is léptek egymással a gépek, élni fog a hálózatod, azaz a kapcsolat a 2 gép között, tehát pl. megoszthatod az internet kapcsolatot, mappákat, stb.
De fájlmegosztáshoz a BT kicsit lassú lehet, nem? -
HENE
aktív tag
Hali! Van egy desktop gép és egy noti. Szeretném bluetoothon megosztani a netet, illetve elérni a notiról a desktop HDD-jét (fájlmegosztás). A párosítás már megvan, de innentől lövésem nincs.
Légyszi segítsetek! -
dekoninck
aktív tag
Frissítettem a Belkin BT kártyám szoftverét, most már minden jobban működik, kivéve, hogy egyáltalán nem kommunikál a BT headsettel... felismeri, minden OK, ennek ellenére a laptop hangszórójából árad a hang - pedig a hangerőszabályzó kiírja, hogy most a Bluetooth keverő van használatban.
Miééééért? -
dekoninck
aktív tag
Vakker, most látom, hogy a Belkin PC-Card/Compact Flash BT cuccom nem is támogatja a headset-et mint profilt...... netán ez a baj????
De akkor meg miért szerepel az eszközök között???
[Szerkesztve] -
dekoninck
aktív tag
Helló,
Asszem hasonló a problémám a #211-es hozzászólásra.
ElWhite: párosítani kell az eszközt természetesen - BT on a kompóterben - a headsetben kell kezdeményezni (legalábbis az én esetemben) a párosítást - majd a PC-n keresni a cuccot, és megadni a kódot.
De....
A minap vettem a Nokia 6600-amhoz egy bluetoothos Plantronics (m2500) headsetet. Eddig OK, működik is vele.
Viszont a PC-hez miért nem használható mikrofon+fülhallgató helyett?? Csak szaggatott hangokat hallok, totál rossz az egész!
Ez minden telefonos BT headsetre igaz, vagy csak szokás szerint én fogam ki valami ilyesmit?
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
atomin13
üzenetére
(Internet előtt ülve, ismeretlen témánál, először google: Bővebben: link.
Nos, kedves Watson Doktor..?
)
Szeretettel:
Szalma -
zfarkas
senior tag
Eladósorba került egy kb. 1 hónapos IBM notikban is működő, Atheros a/b/g MiniPCI WLAN kártya. Akit érdekel, írjon mailt.
-
sbazsi
veterán
a wifis változat betában érhető el.
feltettem, és úgy ingyenes, hogy az elején nyög egyet, hogy vegyél meg.
és amúgy meg oktatási/egyéb céllal használom.
de érdemes megnézni, mert még a különböző profilokhoz különböző háttérképet lehet beállítani, felbontást, hangerőt, ipcímeket

-
sbazsi
veterán
Találtam egy jónak tűnő progit:
MobilNetSwitch
Egy gond van vele: a WiFi-t (még) nem támogatja.
WiFi support will be available soon;
A new version with advanced WiFi support is currently being developed. A new pre-release will be available soon. The previous pre-release (with basic WiFi support) is available at the following location: Mobile Net Switch Pre-Release
Csak Beta állapotban.
Click here to download Mobile Net Switch 3.41
fully functional, no limitations
doesn't expire
nlimited number of profiles
És ingyenesnek tűnik. -
sbazsi
veterán
up
még mindig keresek egy jó progit, amivel wlan esetében AP-onként tudom állítani, hogy milyen ip, átjáró stb legyen!!!
Van ilyen? -
atomin13
aktív tag
Na hali ,
úgy tudom van valami progi amivel kékfogon keresztül lehet a számítógépet irányítani, tud erről valaki, ???? -
BFeco
aktív tag
Csak beidéztem az egyik oldalról.

Én az IBM Access Connections progit használom (több helyszin, fix IP vagy DHCP, DNS, átjáró mindez vezetékes és vezeték nékülire is), de az csak IBM notin megy. Munkacsoport vagy tartomány váltást nem kezel.
Odyssey Client (1-Client) XP, 2000, 98, Me, Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003) $50.00
Manual Bővebben: link
Demo Bővebben: link -
sbazsi
veterán
Húú, ez a jó marketing rizsa volt, ugye?
legalábbis remélem hogy nem Te írtad?!
Az acer nem ad ilyen softot, de ha jol saccolom, vmi hasonló kellene.
A lényeg: több helyen szoktam wlanozni. És mindenhol más beállítást szeretnék. (más ip, dns, stb)
A winxp ezt elég mostohán kezeli.
Ezek a progik erre valók? -
BFeco
aktív tag
Ha inteles Wlan kártyád van, akkor Intel PROSet/Wireless Software.
.....
A frissített szoftver egy új eszközt is tartalmaz: az Intel Smart Wireless Solution egy konfigurációs varázslót, továbbfejlesztett hibaelhárítást, illetve automatizált biztonsági beállításokat foglal magában. A technológia megkeresi és megmutatja az összes elérhető hálózatot, illetve az eddiginél jobb profilkezelést biztosít, melynek segítségével a felhasználók egyszerűbben csatlakozhatnak különböző vezeték nélküli hálózatokhoz otthonaikban, az irodában vagy útközben.
....... -
BFeco
aktív tag
Odyssey Client
Az Acer nem ad olyan progit mint pl. az IBM Access Connections? -
sbazsi
veterán
Tud valaki jó wlan kezelő programot?
Olyan kellene, aminél be tudom állítani, hogy ha erre a hálozatra megyek, akko ilyen és ilyen IP beállítások legyenek, ha egy másikra akkor más, ha egy harmadikra, akkor egy harmadik, stb.
szal ne egy global tcpip konfigot adhassak meg, hanem hálozatonként mást. -
balco
aktív tag
válasz
atomin13
üzenetére
- elmeleti max sebesseg: 54megabit/sec
- sok mindentol fugg! altalaban nyilt terepen 300 metert mondanak! gyakorlatban lakasban par szobafalon megy at!
- a koliban en is 100as lant kapok (lenne gigabit is), ezt dugom bele a routerembe!
igy csak 54mb/s de boven eleg letolteshez is...
- egy atlagos router/accespoint wan portja rj-45-os csati (utp), tehat ha otthon modemezel akkor az nem lesz egyszeru. van hozza eszkoz, de nem biztos, hogy megeri!
[Szerkesztve] -
atomin13
aktív tag
Üdv minenkinek,
szeretnék belépni a wlan táborba,
vettem egy notit amiben a köv. wlan van beépítve--->>
Atheros Communications 802.11g Wireless Adapter PCI
1.ezzel a kártyával mennyi lenne a max sebesség amivel csatlakozhatok a netre?
2.ezzel a --''-- hatótávolság az acces pointtol ahol még működni, magyarul mennyi a hatótávolsága?
Valamint szeretném megtudni hogy milyen acces pointot érdemes vennem:
Az elvárások a következőek lennének:
Most 100Mbit-es kapcsolatom van és ez Lan kapcsolat (koli), szeretném hogy a wlan sebessége ugyanilyen legyen , ne lassabb ( a gyorsabb nem gond
.
Tehát az acces pointot rá lehessen kötni Lan-ra is , valamint működjön otthon is telefonos internettel is (gondolom ez a router opció lenne).
Tehát aki tud segítsen , köszi
Lenne itt egy kis gép , ez pont olyan lenne amit keresek??? Bővebben: link
és akkor ez 54Mbit -et tud , vagy Wlan on keresztül megy 100Mbit-es sebességgel??
sorry ha hosszú lett , thx -
ElWhite
csendes tag
Tisztelt mindenki,
Megoldható-e a pc bluetooth-os összekapcsolása headsettel, hogy ne kelljen drót végén lógnom, ha például skype-olok, vagy valami hasonló webtelefont használok?
Eme szakmai kihivást jelentő kérdésem sok 'hozzáértő' agyát megmozgatta már, de igazán yó és egyáltalán használható megoldással senki nem jelentkezett. Várom az ötleteket. -
torma99
aktív tag
KÖzben már sikerült megoldanom. SP2 tűzfala kavart be a kapcsolatba

-
torma99
aktív tag
Hellóka tudnátok nekem segíteni akinek már van tapasztalata, mobilt-bt-n keresztül összekötni szg-vel. Nokia 6230-asom van és egyszerűen a PC Suite nem képes felismerni. Már a windózzal is felismertettem benne van a telefonok között,de valami com portokról vakerál nekem, és a nokiás progiban nem jelenik meg semmi akárhogy próbálom, ha kapcsolgatom az ablakban a bluetooth-t akkor megszakad majd újra feláll a telóval a kapcsolat, de azt írja h Nincs telefon csatlakoztatva. Mi lehet a hiba, vagy csak én vagyok béna h nem tom összekötni?

-
[Bafffy]
csendes tag
Engem az érdekelne h a 6600 melyik Bluetooth szabványt használja.Szal hány méterig ad?
-
A_ScHuLcZ
addikt
éjszakai up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ha 1.2-es bluetooth adaptert veszek a géphez, de a mobilom csak 1.1-es BT-t tudja, akkor működni fog, vagy lehetnek gázok?
SE K700i-hez kellene, de azért vennék 1.2-t, mert minimálisan drágább, és tudom máshoz is használni...
Sürgős! -
sbazsi
veterán
Más, wlan. Van egy wlnan routerem, internetre azonnal csatlakozik a notebook, szal tökéletesen működik. Hogy tudom megoldani, hogy a notebook lássa azt a gépet (pl bizonyos mappák), ami még a routeren lóg? Próbáltam a hálózatbeállítási varázslókat, de nem mentem semmire.
meg vannak osztva azok a mappák?
egy munkacsoportban vannak? -
OliApa
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
OK! Köszi, benézek.
Aktív témák
Hirdetés
- WD My Cloud NAS
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
!
Ha kellenek pontos típusszámok a kártyához, megpróbálhatom előkotorni a méleket...
)