- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z2solti
tag
Szia!
Emagon vettem, A+ AI3 Bluetooth hangszóró. Én is úgy gondoltam ,hogy minden ki megy rá, de nem.
A hívás jelzést ( csengőhang ) csak a telefonon szól a hangszóró meg se nyikkan.Más hangok pl. a ha valamolyen alkalmazásn megnyitást hang kiséri az szól a hangszórón is.Teljes hangerőn van a telefon és a hangszóró is. Ha a hangszóróval fogadom a hívást konkrétan üvült a másik fél hangja.
Azt hiszem a hangszórónak valamilyen hangot kéne adnia ha hívás van, de nem hallani semmit.
Csak azt nem tudom ,hogy ez normális ennél a tipusnál vagy hiba?szerk: Alapvetően nekem csak a kihangosításhoz kellene, de ha valakinek erre van jobb ötlete, ne kíméljen!
Előre is kösz. -
z2solti
tag
Sziasztok!
Létezik az , hogy a csengőhangot vagy valamilyen jelzést nem ad a hangszóró ha telefonon hívnak?
Idős családtagnak pont azért vettem , mert a telefon csengését már nem hallja.
Egyébként minden működik : multimédia, a telefon rendszrer hangjai a hívófél hall és én is hallom őt a hangszórón.
Ez egy általános dolog ( még nem volt ilyen hangszóróm ), vagy valami régi szabvány vagy csak szimplán hibásat fogtam ki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Háztartási gépek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest