Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Tegnap délután meg is érkezett a UPS futár az Anker Soundcare Motion Boommal a fedélzetén.
Vasárnap éjjel rendeltem, szóval jó időt futottak, 4 nap az semmi lengyel országból
5eu a szállítás ahogy írták is, és az a 30.477ft-ra jött ki a végösszeg, 81.50 euró.
Bebizonyosodott, hogy ezért a pénzért, ez egy bitang jó cucc, nagyon köszönöm az ajánlásotokat és a megerősítéseteket ebben.
Beltérben teszteltem egyelőre, de őrület milyen szép basszust tud produkálni egy ilyen "kis" szerkezet, meglepődtem komolyan. Van egy Makita munkás rádióm, az is szépen szól a pici hangszóróihoz képest, azon is meglepődtem, de ezen talán még jobban
Szerintem ezért a pénzért ennél jobbat nem lehet kapni, és aki ilyen 20ezer ft-ban gondolkodik vásárlásban, akkor a jelenlegi akciót szerintem érdemes kihasználni és azt a 110ezer ft-ot nem szabad sajnálni rá, én is így tettem és ezt nem bántam meg.
Túlteljesítette az elképzeléseimet.
A közép és magas hangok először furcsák voltak (talán mintha kicsit kevesebb lett volna) de ugye tényleg elhelyezés függő is és kicsit hallgatva mintha a membránok be is járódtak volna és nagyon helyreállt, szóval ez egyáltalán nem váltott ki semmi rossz érzést belőlem, sőt, nagyon megtetszett.
Kinézetre olyan amilyen, szerintem egy nagyon egyszerű és letisztult forma, semmi fény meg villogó csicsa nélkül, nekem ez nem számít, a lényeg a hangzás.
Ezt a cuccot nyugodt szívvel lehet ajánlani valóban, nem kell itt 100ezrekért JBL-t venni alkalmi használatokra, ha ezek a nagyon hasonló termékek is tényleg tudnak iszonyat szép hangokat kiadni. Sajnos itthon sokat kérnek el érte, legalábbis ahogy böngészgettem a googlet, ezért érdemes nyitott szemmel járni minden vásárlásnál és körülnézni a nagyvilágban is.
Köszönöm nektek még egyszer Skacok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vasárnap éjjel rendeltem, szóval jó időt futottak, 4 nap az semmi lengyel országból