Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Ati1979 #7245 üzenetére
"Ezek a melytulsulyos valamik nem az en vilagom."
Sajnos a dockin-ban egy picit jobban fel van húzva a kelleténél.
Volt már neked dockin d vmid?Vagy hallottál már szólni?Ma összehasonlítottam egy xb32-vel.Szépen szól az is!És nem csak magas/mély hangja van,kellemesen lehet hallani a közepet is.
Összemértem. :-)
Szerintem az enyém szebben és egy kicsit hangosabban szól,bár nem tekertem max-ra,nem akarom még teljesen hangerőn meghallgatni. (A sony tulajdonosa egyetértett velem.)
Viszont a közepet mindenképp jobban hallani a sony-ban.
Szerintem az is jó vétel lehet,ha vki nem akar 1-2hetet várni a külföldi csomagra.Egy vifa-val is összemérném egyszer. :-)) Gondolom,hogy esély nem lenne semmire,de legalább hallanám a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi haladó szinten
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest