Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Nem gondolom hogy reszrehajlo lenne. Nem hiszem, hogy lenne miert. Peldaul a jbl meg mas nagyobb cegek adhatnanak neki penzt azert hogy szamukra kedezo teszteket keszitsen. De nem. Igazabol szerintem ez egy hobby neki, es ugy csinalja mintha alkotna valamit. A feltoltott hangmintakra gondolok.
A vifak jok. Nekem tetszik a finom hangzasuk kellemes magas, jo kozep eleg jo basszus. A legtobb mas hangfal V karakterisztikaju vagyis eros mely magas kiemelessel vannak hangolva.lasd sony jbl.
Igen eloben minden mas. Nyilvan, de a videok is jol visszadjak hogy szol.
Igen nekem van igenyem erre. Nem mondom hogy a jbl meg tarsai nem jok de en nem a boombox hangzast keresem, hanem inkabb az elethubb reprezentaciot.
A masik meg a mai vilagban ahol egy uj telefon 3-400 ezer forint vagy meg tobb ha csucstelefont akarsz, nem gondolnam hogy olyan meredek egy kis hangfalert a 100 ezres ar sem ha jol szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest