- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Zirowe #16789 üzenetére
Én vettem a megjelenéskor egy boom 2-őt, nem váltott semmit. Nincs sajnos összehasonlítási alapom. Viszont nagyon jól szól, kompakt, könnyű. Én a plus basszust ki is szoktam kapcsolni beltérben, mert zavaróan sok. Most gondolkozom az új boom 2 plus-on. A mérete miatt viszont a sima boom 2, nagyon ajánlós. Boombox 2-vel, nem indulok el táskába bedobva kirándulni, olyan is van otthon, viszont ezzel simán. Motion plus hallhatóan szebben szól, viszont ebben meg sok a basszus. Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a motion plus-t nem lehet vele összekötni. Úgy a kettő már tökéletes lenne, könnyen hordozhatóság, és hang szempontjából. Na de majd az új boom 2 plus hátha tudja majd ennek a kettőnek a tulajdonságait. Zárójelbe teszem, hogy a jbl xtreme családot szerintem simán hozza a boom 2, harmad annyiból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest