- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17944 üzenetére
"Nem hinném, hogy 2500 forinton cseszekednek." – gondolod? Egyes cégek ennél kevesebb pénzért is "lehajolnak". Oluv-nak se engedték egyébként többet "beizzítani" az early bird-es kupont (csak ezt, amit írtál).
Hogy mi van mögötte? Jó eséllyel sose fogjuk megtudni. Ez innentől türelem játék ...#17938
Közvetlen Kínából, magyar címre tuti nem jönne ki ugyanennyiből. Ahogy írod, rájönne a szállítás (azért ez nem egy tws füles, ami kb. levélként feladható), majd az egészre egy 1,27-es szorzó. Most a pontos vámszabályok nincsenek meg, de szerintem lehet abba is belecsúszna. Pláne mert ott a "bruttó" összeget nézik, ha jól emlékszem.#17932 Zirowe
Én ezt tuti nem hagytam volna ennyiben. Persze nem vagyunk egyformák. Az a baj, hogy ezzel egy icipicit sem toltál ki az Earfun-nal, mert min. 6 $ / €-val drágábban eladják majd másnak. A Boom 2 nagyon nem ez a liga. Sem tudásban, sem méretben (ez mondjuk előny lehet ...).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest