- Autós kamerák
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Zirowe #16789 üzenetére
Én vettem a megjelenéskor egy boom 2-őt, nem váltott semmit. Nincs sajnos összehasonlítási alapom. Viszont nagyon jól szól, kompakt, könnyű. Én a plus basszust ki is szoktam kapcsolni beltérben, mert zavaróan sok. Most gondolkozom az új boom 2 plus-on. A mérete miatt viszont a sima boom 2, nagyon ajánlós. Boombox 2-vel, nem indulok el táskába bedobva kirándulni, olyan is van otthon, viszont ezzel simán. Motion plus hallhatóan szebben szól, viszont ebben meg sok a basszus. Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a motion plus-t nem lehet vele összekötni. Úgy a kettő már tökéletes lenne, könnyen hordozhatóság, és hang szempontjából. Na de majd az új boom 2 plus hátha tudja majd ennek a kettőnek a tulajdonságait. Zárójelbe teszem, hogy a jbl xtreme családot szerintem simán hozza a boom 2, harmad annyiból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest