- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Pár gondolat, tapasztalat az új barátomról:
Ma megjött a Niceboy Raze 3 Titan, amit mondhatni látatlanban rendeltem meg, mert még annyira friss termék, hogy Youtube teszt videó sincs róla.
Viszont a specifikációi meggyőzőek, Bluetooth 5.0, USB-C, 5000 mAh akku, töltöttség kijelzés, aux, usb, micro SD portok és ami számomra a legfontosabb: beépített antennás fm rádió. Mert hát munkahelyre lesz és nem akartam külön antenna kábelekkel vacakolni. Fontos még, hogy víz és por álló.
Teljesítménye papír szerint 50W, méretei pedig igencsak kompaktnak mondható, 9,3x9,3x21,5 cm.
Masszív kis cucc, fogásra is minőségi és szerintem nagyon szépen szól. Szépen reagál a telefon gyári hangszíneire, így teljesen fülre szabható a hangzás. Remélem, hosszú távú lesz a kapcsolatunk.Múlt héten járt nálam a kistesója, a Raze 3 Radion, az is egy minőségi hangszóró, méretben alig van különbség (7,8cm) , míg teljesítményben igen, az 24W-os.
Emailben direkt megkérdeztem vásárlás előtt,hogy annak is beépített antennája van-e, nehogy lyukra fussak, mire jött a válasz, hogy igen.Kicsomagoláskor persze kiderült,hogy nem, ezért inkább visszaküldtem, mert ha minden nap kábelt kell dugdosni rádió hallgatás előtt, akkor a csatlakozó sem lenne hosszú életű.
Így lett a Titán,ami ugyan drágább, de nem bántam meg.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest