Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
becherpig #10791 üzenetére
Ezt te tudod / látod. Egyébként le kell mérni, hogy odafér-e, ahová szánod.
A "lógással" szerintem még az is a gond, hogy ott tényleg inkább az utcának zenélnél. A Tribit-et magad felé tudod irányítani.#10778 carl18
Nekem a Sharp VCZ 2000 égett be nagyon. Anno valamilyen német katalógusban láttam, és ez volt a vágyaim netovábbja.
Egyébként nagy fájdalom, hogy ezek a nagy nevek (érdemes azért megnézni, hogy - még mai szemmel nézve is - milyen bonyolultságú cuccokat raktak anno össze) mennyire eltűntek.
Egy Sharp v. Hitachi szerintem ma kb. verne mindent. -
tokyo2
tag
válasz
becherpig #10785 üzenetére
Azért az Anker Soundcore Icon, bár az Ankernek vannak jó termékei, a hasonló ligában nem a legjobb kritikával illetett hangszóró. A Tribit StormBox Micro saját tapasztalattal kiegészítve, elég magasra teszi a lécet, az eggyel nagyobb hangszórók között is elég szépen "muzsikál". Én pont bringázásra vettem, a gumi szorítóval együtt az egyik legpraktikusabb erre a célra. Negatívuma: kb. 6-6,5 óra nálam egy töltéssel, illetve nincs garancia arra nézve, hogy a gumipánt meddig lesz tökéletes állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest