- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
becherpig #10791 üzenetére
Ezt te tudod / látod. Egyébként le kell mérni, hogy odafér-e, ahová szánod.
A "lógással" szerintem még az is a gond, hogy ott tényleg inkább az utcának zenélnél. A Tribit-et magad felé tudod irányítani.#10778 carl18
Nekem a Sharp VCZ 2000 égett be nagyon. Anno valamilyen német katalógusban láttam, és ez volt a vágyaim netovábbja.
Egyébként nagy fájdalom, hogy ezek a nagy nevek (érdemes azért megnézni, hogy - még mai szemmel nézve is - milyen bonyolultságú cuccokat raktak anno össze) mennyire eltűntek.
Egy Sharp v. Hitachi szerintem ma kb. verne mindent. -
tokyo2
tag
válasz
becherpig #10785 üzenetére
Azért az Anker Soundcore Icon, bár az Ankernek vannak jó termékei, a hasonló ligában nem a legjobb kritikával illetett hangszóró. A Tribit StormBox Micro saját tapasztalattal kiegészítve, elég magasra teszi a lécet, az eggyel nagyobb hangszórók között is elég szépen "muzsikál". Én pont bringázásra vettem, a gumi szorítóval együtt az egyik legpraktikusabb erre a célra. Negatívuma: kb. 6-6,5 óra nálam egy töltéssel, illetve nincs garancia arra nézve, hogy a gumipánt meddig lesz tökéletes állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest