Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
becherpig
újonc
Sziasztok, visszaolvastam pár ezer hozzászolást
Van egy olyan szokásom, hogy robogózás (illetve mopedezés) közben telefonról rádiót/zenét hallgatok. Most hangszórót váltanék, és kicsit gondban vagyok, hogy mire.Eddig vagy egy JBL Pop-ot használtam (tökéletes a patentos megoldása, hogy a kormányra akaszthassam), viszont halk, nem is a sebesség, inkább a sisak meg a szél miatt, meg hát ugye 3W, illetve egy JBL Charge2+ az, amim van, de az meg hiába elég hangos, nem tudom felakasztani (csak a 4-eshez találtam akasztós szilikontokot alin). Ha meg a hátizsákom oldalsó zsebébe teszem, hiába hangos, nem hallom, mert hátrafelé szól, lehagyom a hangot
. Most vagy varratok neki egy szájkosárszerű akasztót, vagy belehúzom egy zokniba, vagy ráducttape-ezem egy vállfára, vagy veszek egy új hangszórót. (ilyen régi JBL go van itthon, de azt nem szeretem).
Mivel több robogót, illetve moped használok, a leguniverzálisabb akasztós megoldás nekem az Anker Soundcore Icon lenne, ami most 15e forintért jó vételnek tűnik, illetve egy fokkal macerásabb a Tribit StormBox Micro, Amit amazonról tudnék megrendeni, kb. ugyanennyiért. Melyiket tartjátok jobbnak? (a JBL Charge2+ hangjával kapcsolatban nagyjából osztom a topikvéleményt). Bonusz kérdésként felmerült a nagyobbik, Soundcore Icon+ is, 25k.
És természetesen bármi egyéb ötletet, tanácsot nagyon szívesen veszek, megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Apple MacBook
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest