- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mr Chapel #11200 üzenetére
Nekem eléggé mobilnak tűnik
A kis sárga fityegőjével pedig könnyen fel tudod lógatni, ha épp nem ilyen hálós oldalú táskád lenne.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mr Chapel #11193 üzenetére
Ha nem feltétlen akarod elverni az összes pénzt akkor - gyakorlatilag a keret töredékéért - én a helyedben rápróbálnék egy EarFun UBOOM-ra. Anyák napi akcióban 38.99$ (kód: G4MEU35). Nem tudom milyen metállal, de állítólag az egyik legjobb 360°-os hangszóró.
Esetleg StormBox Pro, bár ez még eléggé új cucc, és így pl. nem nagyon találtam jó összehasonlítást az UBOOM-al szemben. Papíron jobb, de az ára is komolyabb. Ennyiért pedig már 2db UBOOM-ot is kapsz. -
-
B1T3
addikt
válasz
Mr Chapel #9097 üzenetére
Ha nem kizáró tényező a külföldi rendelés, akkor a német amazonon most éppen beleférhet a keretedbe az Anker Soundcore Motion+, amely mindenben jobb, mint a JBL Flipek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest