Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Taybor #18777 üzenetére

"Meggyőztetek a harmant illetően!"
    Ha van egy – tényleg jó/jobb fülesed – akkor azért hallgass meg egy binaural-os felvételt a YouTube-on (most már akad pár ...). Aláírom, hogy nem egy gyönyörűség az Uboom X, de nem is fájdalom (pl.) ránézni. Én spec. ki merem jelenteni, hogy szól úgy, mint az Go + Play, sőt! És, akkor ott az app, ahol van rendes eq. (ha kellene, de szerintem nem kell), ahol a be- / kikapcsoló hang hangereje állítható, stb.

DE! Ha nem mozgatod a cuccot, sőt van helyed két kisebb / közepesebb hangszóróra, akkor én biztos, hogy egy sztereó rendszert javasolnék. Egy jó sztereó hangzással – pláne, ha néha igényesebb(en) kevert muzsikát is hallgatsz – egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt egyik hordozható bt. hangszóró se.

Vannak boltok, szerintem itt a PH!-n is van sztereós / 2.0-s topic, ahol ha megadod a keretet (mondjuk 130e), akkor tuti tudnak neked egy jó szettet ajánlani.
    Egyszer már itt a topic-ban is összedobtam egyet itt valakinek, így ezt most ide másolom (amolyan gondolatébresztőnek):
    Polk Audio Monitor XT15 Compact Shelf Speaker
    Fosi Audio BT20A Stereo Audio 2-Channel Amplifier Built-in Mini Hi-Fi Class D Amplifier

... de ahogy írod, vannak aktív hangfalak is (bár én inkább vennék külön erősítőt + hangfalakat a "nagyobb mozgástér" miatt).

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Taybor #18772 üzenetére

Na, akkor egy harmadik vélemény ...
    ... ill. előtte erre reagálnék: @Pixx96: " ... teljesen leválnak hangfalról ... " ... mármint a mélyek. És ez így igaz. Hallgatva – sajnos nem élőbe, de jobb minőségű (sokszor A-B) tesztekben – a hangszórót gyakran az az érzése az embernek, hogy van a zene és mellé a "buum-buuuum". Mélyre megy, nem is rossz (valaki pl. azt szereti, ha folyton az az érzése van, hogy ott az a mélynyomó, "dolgozzon meg a pénzéért"), de szerintem a jó nem ilyen.

A sztori másik fele, hogy szobai használatra – úgy, hogy még lakáson belül sem fog mozogni az a hangszóró – én tuti nem vennék se Go + Play-t se Uboom X-et, de legfőképp nem akkumulátoros bt. hangszórót.
    A hely függvényében (sok, kevés) vagy 1db valamilyen hálózatról üzemelő bt. hangszórót vennék, vagy még inkább egy rendes sztereó cuccot. Ennyi pénzért már lehet ...

• Aprósólyom

addikt

20nm már méretes tér. 2db True Wireless Stereo-ban nem gondolkodtál?
    Pl. 2db Onyx Studio. Azoknak is nagyon jó hangjuk van.

• francz'70

senior tag

... "130k-ig belefér ne tartsátok magatokban, nem fontos a hordozhatóság."
    Nem kérdés, hogy go+play 3, mondom ezt úgy, hogy a kettő közül uboom x-et még nem hallottam élőben, csak a go+play3-at ami brutál jól és nagyon szépen szólt, valahogy nem is hiányzott az eq, hogy belenyúljak a hangzásba. Ha tényleg nem fontos a hordozhatóság, (mivel a mélynyomó az alján nincs védve) 130e-ig szerintem ettől jobbat nem találsz. Mondjuk az akksi tényleg nem túl combos, de gondolom házon belül azért akad egy két konnektor..

Arról már nem is beszélve, hogy nappaliban szeretnéd használni, nyilván ez szubjektív de nálam szóba sem jöhetne egy gagyi kinézetű uboom x, szólhatna akármilyen jól. Go+play3 viszont igényes és minőségi kinézete vállalható a lakás bármely pontján.

• Pixx96

aktív tag

hát hogy kinek mi éri meg az a saját maga tudja. go+play 3 szerintem egy etalon hangzást illetően nagyon eltalálták azt a hangfalt ajánlom bárkinek akár 14 napos el állással is próbálja ki teljesen más liga az a cucc ahogyan téríti mély hangokat teljesen leválnak hangfalról nagyon finom igazi lágy mélye van nem az a brummogós szoba rezgető mély közép magas hangok is nagyon helyükön vannak pont annyi van mindenből amennyi kell talán első BT hangfal aminél azt tudom mondani először csak néztem nincs applikáció semmi akár ember EQt használjon ilyesmi aztán rá is jöttem pár zene után ehhez nem is kell alkalmazás

negatívum akksi sz@rt nem ér benne kb 3-4 óra alatt ki lehet fektetni alján pedig mély hangszóró sérülékeny nincs se rács semmi szabadon van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés