Hirdetés
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NiMH akkumulátor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
válasz
<Adamsky> #18778 üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest