- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Taybor #18772 üzenetére
hát hogy kinek mi éri meg az a saját maga tudja. go+play 3 szerintem egy etalon hangzást illetően nagyon eltalálták azt a hangfalt ajánlom bárkinek akár 14 napos el állással is próbálja ki teljesen más liga az a cucc ahogyan téríti mély hangokat teljesen leválnak hangfalról nagyon finom igazi lágy mélye van nem az a brummogós szoba rezgető mély közép magas hangok is nagyon helyükön vannak pont annyi van mindenből amennyi kell talán első BT hangfal aminél azt tudom mondani először csak néztem nincs applikáció semmi akár ember EQt használjon ilyesmi aztán rá is jöttem pár zene után ehhez nem is kell alkalmazás
negatívum akksi sz@rt nem ér benne kb 3-4 óra alatt ki lehet fektetni alján pedig mély hangszóró sérülékeny nincs se rács semmi szabadon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell WD19S + 180W adapter
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest