Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Taybor #18772 üzenetére
hát hogy kinek mi éri meg az a saját maga tudja. go+play 3 szerintem egy etalon hangzást illetően nagyon eltalálták azt a hangfalt ajánlom bárkinek akár 14 napos el állással is próbálja ki teljesen más liga az a cucc ahogyan téríti mély hangokat teljesen leválnak hangfalról nagyon finom igazi lágy mélye van nem az a brummogós szoba rezgető mély közép magas hangok is nagyon helyükön vannak pont annyi van mindenből amennyi kell talán első BT hangfal aminél azt tudom mondani először csak néztem nincs applikáció semmi akár ember EQt használjon ilyesmi aztán rá is jöttem pár zene után ehhez nem is kell alkalmazás
negatívum akksi sz@rt nem ér benne kb 3-4 óra alatt ki lehet fektetni alján pedig mély hangszóró sérülékeny nincs se rács semmi szabadon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- EAFC 25
- Microsoft Word topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest