- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hentes555 #18050 üzenetére
Usabol sanszoszan jon meg 3% vam es 27% afa, meg x kezelesi dij.Itthon a StormBox Micro 2-t 21-22ezer forintert vasarolhatod meg. Hogy ennel jobb aron juss hozza amerikabol, kb 30 dollarert kell megvenni.
Magyarba EU raktarbol kuldik, de gondolom akkor mar euroban lesznek az arak. -
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Visszaírt a Tribit support az emailre, November 18-án kezdődik náluk BF sale, annyit írt, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre és akkor kapok értesítést is előtte. Részletesebb infóval, a kedvezmények mértékével kapcsolatban természetesen nem írt semmit, csak hogy árengedmények lesznek. Amúgy megnéztem, 2400 Ft-ra hozza a szállítási díjat az USA-ból, ami szerintem k*va jó, tekintve, hogy múltkor egy francia autókozmetikai webshopból rendeltem és ott 8000 Ft volt..
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Szvsz. inkább MaxSound Plus vagy XSound Plus 2 (az előbbi utódja). A 360-as hangszórókat kerülném. Nézz bele Alan tesztjeibe is (rövidebb, hosszabb).
-
cidalain
veterán
válasz
hentes555 #18031 üzenetére
Szerintem nem kibabrálás, azért van az elállási jog. Kipróbálod, nem tetszik, mehet vissza (akár a hangja, akár a mérete, stb, nem kell indokolni)
Szvsz a túrázás (mindegy, hogy gyalog vagy bringa) közben hangszóróval hallgatott zene elég "izé" szokás. (Nem megbántásból írom, csak engem zavarni szokott ez a fajta zenézés. Ha a természetben hallom, akkor még jobban zavar)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged