- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Visszaírt a Tribit support az emailre, November 18-án kezdődik náluk BF sale, annyit írt, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre és akkor kapok értesítést is előtte. Részletesebb infóval, a kedvezmények mértékével kapcsolatban természetesen nem írt semmit, csak hogy árengedmények lesznek. Amúgy megnéztem, 2400 Ft-ra hozza a szállítási díjat az USA-ból, ami szerintem k*va jó, tekintve, hogy múltkor egy francia autókozmetikai webshopból rendeltem és ott 8000 Ft volt..
-
hentes555
senior tag
válasz
<Adamsky> #18045 üzenetére
A Micro 2 az nem 360-as ha jól láttam. Megnézem majd ezt a tesztet ha lesz egy kis időm, elsőre ígéretes.
Amúgy megkérdeztem a Tribit supportot hogy milyen akciókra lehet készülni és pontosan mikortól, arra még nem válaszoltak, de ha fognak, akkor beírom majd ide, hátha más is akar venni valami Tribit cuccot.
-
hentes555
senior tag
Normális DAC-os sincs, csak egy árva HP laptop és ha szépen is szólna, azt se díjaznák a szomszédok. Szar helyzet ez, na
De mindegy, valamelyik Tribitet megveszem (megkérdeztem tőlük emailben, jövő héten tartanak BF sale-t), aztán ezzel meg majd lesz valami, az már másodlagos.
-
hentes555
senior tag
Lehet botfülű vagyok vagy a forrás nem olyan (Spoty, YT music) vagy nem tudom, de én a 80U-tól sem esek hanyatt. Persze hallom, hogy jobb mint egy Sokol rádió, de semmi extra.
Mondjuk az lehet közrejátszik, hogy ha egy kicsit is hangosabbra veszem már jönnek a nyugdíjas szomszédok, hogy zavarja őket. Sajnos nagyon vékonyak a falak, kb. a szomszéd beszélgetéseit lehet hallani..
Ezt legalább ha kiviszem a puszta közepébe talán nem szól senki
-
hentes555
senior tag
válasz
cidalain #18032 üzenetére
Akkor egy kicsit pontosítanám a túrázós rész leírását, mert amúgy amit mondasz, az engem is idegesít. Szóval nem népszerű turistautakon/látványosságoknál hallgatnám, hanem most pl. azt tervezem, hogy amikor home office-ban vagyok, kb. "kiköltözök" napközben a határban levő egyik erdő közepébe, ahol amúgy senki nem jár és ott+az oda vezető szintén elhagyatott úton hallgatom a zenét, hogy elkerüljek egy találkozást pl. vaddisznóval, a kemping helyen meg csak úgy halkan háttérzenének ha olyan kedvem van.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki hallotta már élőben a Tribit Stormbox Micro 2-t és a "sima" Stormbox 2-t is?
Ezen kettő közül kellene válasszak, de nem tudom hogy viszonyulnak egymáshoz. Illetve még a mérettel is gondban vagyok, mert néha magammal vinném túrázásra, bicózásra is, ehhez nyilván jobb a Micro 2, viszont otthon meg többet használnám a nappaliban zenét hallgatni (a mostani 2.0-s Modecom SHF-80U hangfalaimat akarom lecserélni), arra meg lehet jobb lenne a sima Stormbox 2.Vagy az nagy kib*szás lenne az adott webshoppal, ha megrendelném őket valami hazai webshopból csak kipróbálás jelleggel, aztán elállok a vásárlástól?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Tribit Stormbox Mini hangszórót próbálta már valaki?
Árban fele annyi, mint a Micro 2, viszont az akksija is fele annyi mAh (ennek ellenére kb. ugyanakkora battery life-ot írnak mindkettőre, és a Micro2 10W, ez meg elvileg 2x6
). Ellenben ezen van AUX, BT 5.4 (meg zenére villódzó led fények, ha valakinek ez a fétise)
A kettő között gondolkodom, a mostani Modecom SHF-80U 2.0 rendszert cserélném le, nem nagyon van kihasználva, ráadásul a forrás is csak egy Yettel TV box legtöbbször YT Music appal..
Ezt meg el tudnám vinni bicózni, munkába, túrázni, kempingezni, stb. Erre a Micro 2 szíj és a Powerbank funkció jól jönne, de otthon mondjuk többet használnám, mint ezen tevékenységekre.
Csak nem tudom ezt a Mini-t érdemes lehet-e megpróbálni, bár gondolom ha árban fele annyi, akkor hangminőségre sem igen lehet jobb, nem?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok
Tesómmal szeretnénk venni bluetooth hangszórót, kb. 8-9000-ért. Ennyiért mit ajánlotok? Leginkább csak szobában használnánk, tehát olyan hatalmas hangerő nem kell, inkább szóljon szépen. Sokan a JBL Go-t mondják, meg 1-2 éve vett haverom egy Jam classicot, annak is tetszett a hangja. A JBL és a Jam közül melyik jobb? Vagy van ezektől jobb vétel is ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest