Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
beeeeerka #19361 üzenetére
Amúgy most rendeltem egy ilyen bluetooth transmittert a TV-mhez, mert a bt rendszere elég pocsék.
Qualcomm chip, SBC/AAC/Aptx HD/Aptx LL kodekek, optikai csatoló - szóval jónak tűnik.
Ráadásul a Bundle deals-ben 12,58 USD-ért dobta fel.
Majd megírom, hogyan vált be. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
beeeeerka #19357 üzenetére
Az elején érdemes lett volna eldönteni, hogy mit is – hány, és milyen TV-t – szeretnél bt.-n keresztül használni. Most, hogy már van egy ilyened (ha jól emlékszem), én előrefelé menekülnék, és nem erre kötnék egy optikát is tudó valamit, hanem vennék egy külön kütyüt (ahogy tlala is javasolta). Pl. link1, link2.
-
tlala
addikt
válasz
beeeeerka #19357 üzenetére
Millió van Aliexpress-en.
Csak beírod a keresőbe, hogy "bluetooth transmitter optical input". (Nem tudom, hogy működik-e így linkelve a keresést.)
Érdemes is kihagyni a dupla digital-analog konverziót. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
beeeeerka #19269 üzenetére
Hmm... tényleg nincs rajta optikai, de van digitális (SPDIF). Ilyet is ritkán látni.
Na, mind1. Pláne, ha már úton az említett cucc. Ha megjött, akkor szerintem úgy állítsd be a TV-n, mintha ez egy erősítő lenne (ld. TV leírása 16. old. Hang menü ...).
Így akkor – ha nem tévedek – a fej,- vagy fülhallgatón tudod majd a hangerőt állítani, ill. nem kell majd folyton kihúzni a kütyüt a TV-ből. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
beeeeerka #19262 üzenetére
Milyen TV? Van rajta optikai kimenet? A TV jack csatija mennyire könnyen elérhető?
A TV-re van bármi (soundbar, erősítő) kötve?Kérdésedre röviden válaszolva: az ilyen kütyü (nekem is van, de nem ilyen) transzfer módban (ha beállítod a keresést) amit talál (a fülest "párosítás módba" kell tenni), arra csatlakozik. Ez elvileg elég egyszer megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged