Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mjani1172
üzenetére
Kíváncsivá tettél. Tudnál dobni egy(-két) link-et ezzel kapcsolatban?
Szvsz. a legjobb megoldás, ha ezt a felhasználó döntheti le. Nincs annál idegesítőbb (tudom, volt hozzá szerencsém), hogy emelnéd a hangerőt, de akkor jössz rá, hogy a "rendszer" rossz végén vagy (pl. a telefon van a kezedben, amin a média hangerő már ki van max.-olva)
Visszatérve a beállíthatóságra. Erre bizony egy normális Android rendszeren (ellentétben pl. bizonyos Emui verziókkal) erre van lehetőség. Alapból ez a "fícsőr" - mármint a hangerő szinkron - minden telefonon be kellene, hogy legyen kapcsolva, és vagy a "developer options"-ben - vagy olyan gyártóknál, akik figyelnek erre - a gui-n kikapcsolható kellene, hogy legyen.
Az pedig, hogy ezt néhány esetekben érdemes kikapcsolni - vagy, hogy bizonyos gyártók, bizonyos esetben nem is engedélyezik - az szégyen a szabványra v. annak implementálhatóságára nézve.
Az egy újabb izgalmasabb kérdés, hogy miért nem lehet a média v. bluetooth hangerőt sokkal kisebb / finomabb lépésekben állítani. Szerintem mindenki járt már úgy, hogy - főleg a hangerő skála elején - az egyel alacsonyabb hangerő még kevés a következő pedig már sok.
Erre eddig én csak root-olt eszközök esetén találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi