- Azonnali notebookos kérdések órája
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mjani1172 #9115 üzenetére
Kíváncsivá tettél. Tudnál dobni egy(-két) link-et ezzel kapcsolatban?
Szvsz. a legjobb megoldás, ha ezt a felhasználó döntheti le. Nincs annál idegesítőbb (tudom, volt hozzá szerencsém), hogy emelnéd a hangerőt, de akkor jössz rá, hogy a "rendszer" rossz végén vagy (pl. a telefon van a kezedben, amin a média hangerő már ki van max.-olva)
Visszatérve a beállíthatóságra. Erre bizony egy normális Android rendszeren (ellentétben pl. bizonyos Emui verziókkal) erre van lehetőség. Alapból ez a "fícsőr" - mármint a hangerő szinkron - minden telefonon be kellene, hogy legyen kapcsolva, és vagy a "developer options"-ben - vagy olyan gyártóknál, akik figyelnek erre - a gui-n kikapcsolható kellene, hogy legyen.
Az pedig, hogy ezt néhány esetekben érdemes kikapcsolni - vagy, hogy bizonyos gyártók, bizonyos esetben nem is engedélyezik - az szégyen a szabványra v. annak implementálhatóságára nézve.
Az egy újabb izgalmasabb kérdés, hogy miért nem lehet a média v. bluetooth hangerőt sokkal kisebb / finomabb lépésekben állítani. Szerintem mindenki járt már úgy, hogy - főleg a hangerő skála elején - az egyel alacsonyabb hangerő még kevés a következő pedig már sok.
Erre eddig én csak root-olt eszközök esetén találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA V
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest