Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus #8404 üzenetére
Igen inkább egy hangullat videó, mint sem valódi teszt!
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.
A Zene Ratt-Round of Round 320 kb/s, igen szerintem a gond 1 méterre se volt a kamera a hangszórótól.
Csak kicsit bejárattam a hétvégén ha már megvettem, most amúgy se nagyon lehet emberek közé menni. Igy a természetbe jól esett ki menni.
Teljes jogos, ez a videó nem felel meg tesztnek. Az Onyx 3 hálozatról tesóm boltjában néha olyan mélyeket tól hogy az álam keresem.
Hát jelenleg a Dockin azért a 99-105 euroért jó vétel. Annak fényében hogy van már 45E-ért itthon hazai garanciával Onyx 5 többet nem is ér már manapság. De Xtreme 2 is lement már 60E alá, szóval van konkurencia minden ársávban.
Nekem kellet egy hordozható és nekem tetsző hangszóró ami kellően hangosan szól és az akkuja is jól birja. Tény nem tökéletes, de igy is az egyik legjobb amit hallottam. A hangja meg helyfüggő, nagyon számit hova rakjuk. Átlagban én is olyan 50-65% hangerőn használom zene hallgatásra. Teljesen hangerőn ritkán használom, néha még zavar is ha ordit. Inkább Kültéren van szükség a nagyobb hangerőre. -
B1T3
addikt
válasz
Max1mus #8404 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a telefon mikrofonja, amellyel rögzítette, annyira adja vissza a valós hangzást, hogy ha a képi anyagot helyettesítenénk szinte bármelyik hasonló árfekvésű hangszóróval, ugyanannyira lenne reális…
Nagyjából semennyire. Inkább hangulatkeltő videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest