- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Több mély hangja van a plusznak, én én épp hogy rosszabbnak hallatszik oluv videójában a mély hang XD
Én a Sima Dockin mély hangjait halottam jónak, valóban a plusz verzió olyan pufogosabb . Bár kíváncsi lennék élőbe mekkora a különbség, vagy hogy azóta a sima D fine is át váltott erre a pufogós fosabb mély hangra. -
Ati1979
veterán
Igen a másfél kiló is az, de azért nem annyira. Sokkal kényelmesebb egy fél kilósat hordozni. Azt csak tényleg fogod és viszed.
A rejkjavik az nem rossz azért csak az is 65k. Akkor a minirig 3, 200 dollárért egyértelműen. Fél kiló és több napos aksi idő.
Igen nálam valahol 50 ezer körül kezdődik az a szint ami úgy szól, hogy gondolkozzak egyáltalán rajta. Talán még a minirig mini ami 300g és 35k. De az alá tényleg nem mennék hangban. Igen olyan 150 körül vannak az igazán jók, a két vifa, de ott sincs több választék. Egy csomó más be van lőve olyan 80-100k körülre, de nem ér egyik sem annyit.
Tehát vagy 50-60k vagy 130-150k a következő szint. Szerintem.Az a kis denon nem valami jó. Inkább akkor az előző generációs envaya mini.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest