Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hát esetleg a JBL Charge 4 ami még hordozható de jól is szól. Ez befér egy hátizsákba és lehet vinni, esetleg a Sony alternatíve Sony SRS XB31/32. Ha minden áron JBL--t szeretne szerintem a Charge 4 jó választás.
Két haverommal találkoztam délután, és egyiknek van egy Charge 3 eszméletlen jó hangja van hangos és nagyon szépen is szól, a Tronsmart T6-ot rommá alázza. De tényleg kellően hangos, jó adja a mélyet és kiegyensúlyozott a hangja. Szóval így ezek után pozitív a benyomásom róla, nekem tetszett.
-
Cyborg
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Szia,
kicsit görgess vissza, van pár ajánlott szerintem.
A GGM szerintem a hordozhatósággal nem össze egyeztethető
Best buy még a Doss Soundbox XL, de az nagy kicsit, meg kocka, uh nem igazán hátizsákba való.Én most rendeltem meg a Tribit Maxsound Plust, pont a hordozhatóság, tiszta hang, vízállóság miatt, de kb. az összes Tribit ajánlott.
Ha JBL, akkor talán FLIP 4, de a JBL-ek eléggé túl vannak árazva, vagy a többiek tudnak hasonló, vagy jobb minőséget olcsóbban.Hazai, vagy külföldi rendelés is játszik?
szerk.
...látom, közben rá is találtál
Itt össze tudsz hasonlítani egy csomó speakert, meg nézegess YT teszteket, rengeteg ilyen összehasonlító, meg ajánló videó van, hogy az adott öszegért mi ajánlott.
-
Breki
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én továbbra is a GGMM m4-et mondom, de ez most jött szembe
XIAOMI Qualitell White Noise Bluetooth 5.0 hangszóró, még beépített akkumulátor is van benne és a telefonunkat is képes feltölteni a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően!
💥Ár: 34.99$ ~11.500Ft
[link]
EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Xbox Series X|S
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest