- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5654 üzenetére
Az a hangszóró szerelő akiről küldtem videót, kijelentése szerint 1 héten volt hogy 3 JBL Xtreme-t hoztak hozzák mert mindegyik 2 év után döglőfélen van.
De a Marley termékét nagyon dicsérte [link]
House of Marley Bag of Riddim 2, hát ha már 60-70 környékén kéne vennem valamit inkább ezt venném mint sem a Dennomot.Én olyan ember vagyok aki úgy vásárol terméket hogy nem add annál többet érte mint amennyit valójában ér.
Úgy látszik kénytelen vagyok még T6-ot használni egy darabig, csak nem akar eljönni a méltó utódja ami nincs agyon árazva. Bár mivel jön a tél lehet ismét tolók még a cserén, hátha jövőre megjelenik ismét valami nagyon jó ár-érték arányú hangszórót.Charge 2-őt majd nem sikerült vennem de mire írtam az eladónak elvitték
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest