- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
BIka hang? OMG Kérem azért ez egy kicsit overkill kijelentés.
Dockin D Fine vagy JBL Xtreme na azoknak talán valóban bika hangja van, de azért a FLIp 4 még mindig közelebb áll a cincogáshoz mint a Bika hanghoz.
Egy Harman Onyx studio ennek is bika hangja van például.26E tuti nem adnák egy Flip négyesért, Mikor 35E-be mozog az SRS XB40 akcióba.
(#5558) mcs Én is kipróbáltam Médiamarkban, de én mondjuk nem tapasztaltam semmi torzítást. Pedig volt hogy kicsit feljebb tekertem a hangerőt. Bár hogy meg tudjam ítélni hangzásra melyik a jobb kéne egy nap hogy jó alaposan át tudjam tesztelni haza környezetbe az újat és a régit.
Hát az kérdésed mennyit fejlődünk meg merre mert a fizikát nem igazán lehet becsapni. A JBL Xtreme 2 se lett nagyobb teljesítményű az elsőtől.
A Sony általában modelt frissit elsőnek Sony srs X3-ból lett X33. Most is hasonló update jött, majd ami jövőre jön talán valami valóban új lesz talán. Azért minden esetre érdekes, egy orosz srác szét kapta az XB 40-et és 2db 32 wattos hangszórót talált benne. 64 wattos durván a Sony, a Dockin 50 watt, a JBL Xtreme 40. A Hangerő pedig a 3-nál közel azonos kategória. Szóval csupán a watt nem mindegy, szerintem a hangerő már nem fog nőni. Max a hangzáson tudnak javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged