Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Helló. Nekem a 100-as széria van. Több célra használom.Autóban, utazáskor a pincében,de inkább tv pocsék hangszóróit váltottam vele, kevés helyem volt, így csak ilyesmi jöhetett szóba. Tűrhető a hangzása, jobbak mint a pohár méretű cuccok. 4 ceruza elemmel megy, ha nem BT forrást használsz, akkor egész tűrhető az üzemideje. Halkan fej közelében azért ezek bőven kellemesek és élvezhetőek.Szokni kell őket,mert igencsak doboz világ. Ebben az ár sávban nem hiszem, hogy találni igazán korrekt hangzásút. Én a mall.hun vettem ezt , bontott volt de nem használt, úgy volt 11k.
-
twi452
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Extremeaudio-nál szerintem meg lehet hallgatni a dolgokat igaz nem a kínai csodákat
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.Úgyhogy talán meg tudod hallgatni és pénteken kiderül h mennyire lesznek akciózva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.