Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
válasz
Virág et. #52 üzenetére
Helló. Nekem a 100-as széria van. Több célra használom.Autóban, utazáskor a pincében,de inkább tv pocsék hangszóróit váltottam vele, kevés helyem volt, így csak ilyesmi jöhetett szóba. Tűrhető a hangzása, jobbak mint a pohár méretű cuccok. 4 ceruza elemmel megy, ha nem BT forrást használsz, akkor egész tűrhető az üzemideje. Halkan fej közelében azért ezek bőven kellemesek és élvezhetőek.Szokni kell őket,mert igencsak doboz világ. Ebben az ár sávban nem hiszem, hogy találni igazán korrekt hangzásút. Én a mall.hun vettem ezt , bontott volt de nem használt, úgy volt 11k.
-
twi452
senior tag
válasz
Virág et. #52 üzenetére
Extremeaudio-nál szerintem meg lehet hallgatni a dolgokat igaz nem a kínai csodákat
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.
Úgyhogy talán meg tudod hallgatni és pénteken kiderül h mennyire lesznek akciózva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest