Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Van olyan hozzászólás, hogy egyszerűen képtelen vagyok elmenni mellette, a tiéd most megütötte ezt a szintet.
Tylerddd nyelvoktató hanganyagok lejátszásához keres eszközt. Hangos kell, osztályterembe. Ezért érvelek a hangossága mellett. Nem azért, mert ez a mániám, vagy elsődleges szempont lenne számomra.
A másik, hogy pont az volt a gondja az egyik bt hangfalnál, hogy nagyon dübörög. Szóval értem én, hogy neked ez fontos, de kérlek ne emeld már ki, hogy az x11 totál hiányos a basszusban amikor én is fentebb leírtam, hogy csak középtartományt tud. De ha egyszer neki erre van szüksége, akkor nem negatívum, hogy a basszus totál hiányos.De ezektől függetlenül lehet, hogy a T6 jobban megéri, életemben nem hallottam még, amíg a sony x11-en minden nap nálunk hanganyag megy, beszédhang, konkrétan mesét néznek a gyerekek, és remekül teszi a dolgát a méretéhez képest.
Ja és igen, elég rég voltam osztályteremben, de egy jó kis nyüzsgő osztályhoz bármi kevés lehet. Ha viszont csend van, akkor simán elég a sony x11 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged