Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stewe780

őstag

válasz carl18 #4124 üzenetére

Van olyan hozzászólás, hogy egyszerűen képtelen vagyok elmenni mellette, a tiéd most megütötte ezt a szintet.
    Tylerddd nyelvoktató hanganyagok lejátszásához keres eszközt. Hangos kell, osztályterembe. Ezért érvelek a hangossága mellett. Nem azért, mert ez a mániám, vagy elsődleges szempont lenne számomra.
    A másik, hogy pont az volt a gondja az egyik bt hangfalnál, hogy nagyon dübörög. Szóval értem én, hogy neked ez fontos, de kérlek ne emeld már ki, hogy az x11 totál hiányos a basszusban amikor én is fentebb leírtam, hogy csak középtartományt tud. De ha egyszer neki erre van szüksége, akkor nem negatívum, hogy a basszus totál hiányos.

De ezektől függetlenül lehet, hogy a T6 jobban megéri, életemben nem hallottam még, amíg a sony x11-en minden nap nálunk hanganyag megy, beszédhang, konkrétan mesét néznek a gyerekek, és remekül teszi a dolgát a méretéhez képest.

Ja és igen, elég rég voltam osztályteremben, de egy jó kis nyüzsgő osztályhoz bármi kevés lehet. Ha viszont csend van, akkor simán elég a sony x11 is.

Új hozzászólás Aktív témák