- OLED TV topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4130 üzenetére
Hát unokaöcsémnek SRS X11 van, hidd el jó pár bluetooth hangszórót halottam. És az SRS X11 pont az a kategória ami elég drágán kinál nem túl jó hangzást. Ha neked elég akkor kalapom emelem, vagy hogy az embereknek nincs ár-érték arányra igénye egy másik dolog.
20E forint az alapára az SRS X11-nek,annyiért a legrosszabb vétel. Főleg ha látnád én mit vettem kéz alól sokkal olcsóbban. ( Sony SRS-BTX 300 igen ha a mély hang túl sok lehet ( Egy bluetooth hangszórónál nem értem hogy lehet túl sok) Az SRS XB 30-nál ki kell kapcsolni az extra bass funckiót, + Equalizerrel is lehet játszani és már is igénynek megfelelőlen be lehet lőnni.
De SRS X11 helyet inkább XB 20, ami emagon 17E volt ackióba. Az általad emlitet Sony hangszóró kifutó széria, persze nem megbántani akartam ha te elégedett vagy vele akkor használd.
De a nagy youtube videós, Oluv is hasonló véleménnyel volt az X11-ről, szerinte se jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest