Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
picur220 #3978 üzenetére
Igen tudom 600 ft sok. Azért ha bemész egy boltba vásárolni, csak azért nem rakhatod el a vissza járot mert más is ott hagyja.
Nővéremnek boltja van, és azt mondta valaki még 10 ft-ért is képes vissza menni szólni hogy nem jól adott vissza.Most a boltba se csinálhatja meg az ember hogy csak azért mert Józsi bácsi 500 ft borra valót ott szokot hagyni, akkor mindenkitől levonja autómatán az 500 ft-ot.
De a kis városomba a helyi szórakozóhelyeknél is szokás felárat elkérni valamiért.
Egyik jó spanomal oda voltunk kicsit szórakozni hétvégén, kikértem egy Whisky Kólát elsőnek 2 pohárral volt 700 ft-ot. Másodjára ugyan azt kértem és 1200 ft-t volt, én meg persze szóltam is és még a csajnak állt feljebb. Nem vagyok én berúgva, még a blokkot is megtartottam.
Már ebből van elegem hogy bárhova megyek majd nem mindenhol le akarnak húzni pénzel.
Persze a második váráslásról már nem kaptam blokkot
Lassan ott tartunk kajak, veszek egy Goprot , fejkamera kombó és veszem ahogy a futár vissza add.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest