- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3855 üzenetére
18E volt!
Hát már meguntam a hangját, kipróbálnák másabb hangcuccot is
Majd egyszer beruházzok egy Dockin D fine-ra vagy Doss Sound Xl-re. De nem tudok amazonról rendelni így marad a magyar kiszállításos verzió.Ez a Tronsmart T6 a leírtak és vélemények alapján jól szól, és azért kisebb könnyeben hordozható.
Még gondolkozok, azért lassan itt a jó idő. Ezt a Onbeat 500-at se igazán jó hordozniÚgy terveztem lesz két hangszóróm, egy nagyobb ha kell a jobb hangminőség és nagyobb hangerő.
Meg egy kisebb amit azért kerékpározás esetén is könnyedén magammal vihetek ( Headsettel kerékpározni elégé életveszélyes, már kétszer majdnem megjártam) Így marad a Bluetooth hangszóró. Úgy legalább hallom ha jön valami. Persze nem max hangerőn,csak háttérzajnak.Nyáron úgy is csinálok a haverokkal bicikli túrát, azért oda jól jönne valami nem lehetetlen méretű. Ez a Tronsmart T6 meg fel akasztható a kormányra.
De majd meglátomHa el tudom adni nem rossz árba akkor megveszem a Tronsmartot
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged