Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #20037 üzenetére
Úgy bizony vakon Online ne vásároljon JBL terméket senki. Itt hardverapron vásároltam egy Jbl Charge 2 hangszórót 5000 forintért.
Ki derült kamu mert volt otthon igazi Jbl Charge 2 plus.A kamu hangszóró passzív membránja fénylik van rajta Micro SD olvasó. Legjobban az húzott fel hogy egy 100+os tag árulta és mikor meg kérdeztem ő mondta nem tudta nem igazi.
3 vagy 4 éve volt és el ajándékoztam. Csak nem értem sok ember ennyire nem látja valamiről hogy nem igazi.
Minden esetre tanultam belőle. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker #20037 üzenetére
#20036 AstraCDX
Plusz: A Charge 4 nem nagy szám, felejtsd el. Egyetlen 1db woofer, ami mélytől magasig minden hangot megszólaltat.
10 ezret nem adnék érte, hiszen mert még ki tudja milyen az akku állapota, az pedig kardinális egy hordozható hangszórónál. Mondani meg bármit mondhat az eladó akku állapotra. Csak 1-2 merítés után derül ki, hogy tényleg kb. milyen állapotban van.
Plusz 500-800 töltés után a li-ion annyira meggyenül, hogy hiába van benne töltés, az elhasználódás miatt, már nem fog tudni leadni akkora teljesítményt, úgyhogy hangosabb zenehallgatáskor simán lehet, hogy radikálisan csökken az üzemidő, vagy szimplán a töltöttség ellenére kikapcsol egyik pillanatról a másikra (mint pl. a telefonoknál is előfordul, öreg akku esetében)All-in-all: egy Xiaomi Sound Outdoor 13-15K. Sokkal jobban jársz vele: biztosan jobban fog szólni ha beállítod magadnak az EQ-t és ráadásul vatta új akku lesz benne, bolti garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Spotify
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest