- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
"én nem tudom, hogy hangzásban kinek az etalon a JBL, nekem szerencsére nem. a többi gyártó is azért hozzájuk viszonyít, mert az emberek túlnyomó többsége vakon követi ezt a brandet."
JBL az etalon? ...hát igen, az a helyzet, hogy bárhogy is próbálunk fogást találni rajta az árazáson kívül legyünk őszinték, nem igazán lehet belekötni, szinte az összes bt hangszórójukra jellemző a korrekt hangzás + bas.ó mély, dizájn, minőség, innováció(?) stb. nem véletlen, hogy az emberek vakon követik hiszen kézzel fogható/hallható a teljesítmény...szóval a marketing mellett azért komoly teljesítmény is van, ha nem lenne ilyen agyament az árazás még durvában tarolná a piacot, és itt se menne ennyi diskurzus soundcore/tribit/eafun stb.-ről, szinte mindenki egy flip-el, charge-al vagy boombox-al szaladgálna
A lényeg, hogy a jbl mindig hoz egy olyan állandó elfogatható minőséget amibe az árazáson vagy az ár/értéken kívül nagyon nehéz belekötni -
carl18
addikt
Szerintem a cserélhető akku minden hangszóró esetén előny. Könnyebb javítás ez nem márka függő kéne legyen, hanem jog ha valamit veszek könnyebb legyen javítani.
Egy Boombox 4 így is úgy is drága lesz nem biztos a cserélhető akku növeli extrém módon a árat.De ha a régi akku tönkre megy egy műanyag dobozon belül cseréled a cellákat az meg mehet vissza a hangszóróba.
És más jbl termekbe is használható.Nekem Van Uboom X de a 4x21700 Cellát sorba forrasztani majd művészet lesz ha az egyik tönkre megy.
mert 7.4v kell ki hozni a 4 cellát.
Már előre láttom ez hatalmas nehézség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest