Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
biztosan, én ezt nem is vitatom, a témát sem én vetettem fel, csak egyetértek vele, hogy ha ez irreálisan megdrágítja (mert eleve méregdrágán adja az adott márka a külön is beszerezhető akkut), akkor szerintem inkább ne. Illetve tényleg ne kelljen egy akkucseréhez szétborítani az egész hangszórót.
Reálisan nézve meg: ha valaki hetente tölt egy 25 órás üzemidejű hangszórót, akkor is csak 10 év múlva fogja meghaladni az 500 ciklust. Mikor lesz időszerű az akkumulátor cseréje? Ez a feature is inkább akkor jön jól, ha valaki full hangerőn vereti és úgy nem bírja ki talán 5 órán át sem. de emiatt ki fog még venni hozzá tartalék akkut ilyen áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest