Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Annyit még nem használtam, hogy kiderüljön. Itthon nem nagyon van szükség rájuk, egyelőre csak próbálgattam. De ha nem teszt célból mennek, max fél hangerő. Sokat gondolkodtam a soundcore motion 100/300-on is, főleg a kikapcsolható rendszerhangok miatt, de hallottam egy elég jó összehasonlítást tws-ben (2 x Motion 300 vs 2 x xiaomi) és ott nagyon maggyőző volt. És mindezt fél áron.
Semmiképp sem cserélem csak ezért az aksikat, majd ha már meghaltak benne. Az a powerbank megoldás nekem is eszembe jutott. Van egy csomó ilyenem, szóval venni sem kell. Bár őszintén szólva sokat nem használom ezeket a bt hangszórókat, pláne nem szabadban, ahol nincs áram.
Egy envaya 100-ban kicseréltem már, az nagyon torzított már kis hangerőn is, utána jó lett. Csak most sehol se találom. Van abból még egy, abban mostanra halt meg, töltőn se szól rendesen, folyton berecseg. A 250-es envayában is cseréltem, de az nem lett jó. Aksiról el sem indul, töltőn igen, de ha fél hangerőnél feljebb tekerem, leáll. Lehet valami gagyi hamis aksit kaptam (itta fórumon). Bár nekem a 100-as hangja mindig is jobban tetszett, a 250 csak brummog, a 100 sokkal kiegyensúlyozottabb, van azét mélye is, de szebb a magasa.
Nem vagyok nagy híve az öncélú basszusoknak, a kocsiban is van egy 30cm-es Focal egy 30 literes zárt ládában, és épp csak annyira van feltekerve, hogy még ne halljam, de ha lekapcsolom észre vegyem a hiányát. Nem hangerőt, csak energiát ad a mélyeknek. A 16cm Morel elate 6.2 szert szinte önmagában is elég, így inkább 2.5 utas a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Egyedi Fanatec Podium Steering Wheel Porsche 911 GT3 R!
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest