Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Videószerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18326 üzenetére
Nem hiszem hogy eladom, sokkal nagyobb élményt ad ha szól..De ha nem szól, akkor kár ránézni
Azért én csalódtam kicsit az anyaghasználatban. Tudom valahol spórolni kellett, de az uboomL szintjét se hozza. Azt pl néha csak kèzbe veszem, mert jó megfogni. Van egy tippem, hogy az x10 hasonló minőségű lehet.
Carl18: kiderült, hogy miért foltos a te x10-ed? Mi történt vele?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18326 üzenetére
Az attól is függ kinek mennyire számít a hordozhatóság, de az biztos az Uboom X sok terméket kivégez az akciós 118 dolláros árával.
Ha nem számít a méret akkor az Uboom X egy szuper ajánlatt. A Dockin és W-King se olcsobb, és még is Uboom X egy új bajnok a vidéken.
Nekem a sima eredeti W-King X10 van nem a 10-1 de ettől független jó kis termék ez.
De tény és való az Uboom X fényébe már sok termék nem éri meg az árát.
Persze ez is attól függ mennyire éri meg az Earfunnak 118 USD-be adni.
Nyilván most még az Uboom X hírének terjedni kell, de lesz lehet idővel állandó 160 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest