- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Igen, az lett volna az alternatíva. Valamivel kisebb kapacitás, cserébe nagyobb áram. Itt a fórumon beszéltek le, hogy felesleges, nem vesz fel nagy áramot. Maradt a rózsaszín Samsung. És szerintem az se eredeti.
@(#17536) <Adamsky>
Nekem is sikerült a műtét, de amíg a 150-ben tökéletesen működik az új (egy aksis), a 250-es nem lett jó, az aksik miatt.
A légmentes összeszereléssel nincs gond, a kapcsoló kábelét egy kis lyukon ki lehet vezetni és letömíteni, a vízhatlanság magán a kapcsolón menne el szerintem (egy vízhatlan kapcsoló nagy bumszli lenne oda).De szerintem elengedem ezt a Denon vonalat, amúgy is utáltam, hogy sose tudom használni, ha kéne, mindig előbb tölteni kell. Meg ezek a szignálok, hát az tényleg érthetetlen, hogy ki talál ki ilyen őrültséget (olyan, mint a XXI század pestise, az RGB LED. Ha nem ragasztgatnám le őket, közel száz világítana a szobámban. Már egy CPU venti is világít????
Hol élünk? Vettem egy 4-es USB töltőt, és teljesen érthetetlen módon az is világított. Szét kellett szednem és fekete zsugorcsövet húzni a ledre, mert aludni se lehetett tőle.)
Megalkudtam egy D-Fine-ra, 20 ezer postával. Amire nekem kell, megteszi. Van egy Fioo Q15 dacom, majd azzal hajtom, utazáshoz jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest