- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14262 üzenetére
De volt róla szó, többször ajánlottam csak te nem vagy itt olyan régóta topik lakó.
Már mikor a kollega írta mekkora Deal a Tronsmart Groove 10-11E tájékán aztán én írtam az Evolveo felmossa vele a padlót.
Csak a hátrány sokkal nagyobb és az akku idő se olyan acélos.Írtam még IQ után is vannak dalók amik nem igazán mennek jól neki, az se tesz vele csodát.
Tény és való ha hordozhatóság számít akkor elég jó dolog Az Armor O2 de ha teljesítmény kell vagy basszus akkor már nem mondanám hogy mindenre is jó.Ha a mély basszus nézzük hiába raksz TWS-be két ilyen olcsó Evolveo 2X0 az 0 marad.
Nekem 12E volt anno az Earfun Uboom és az valóban képes volt 100HZ alatti Frekvenciát kiadni magából elég szépen.
Earfun Uboom Test/Vol 1.Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
A videó alapján azért be tudod saccolni, mekkora is a különbség a Dockin javára mély basszus alapján. És itt nem az Earfun szól rosszul a Dockin ennyivel erősebb.Persze tudom 5500-ért nem rossz, de 2 darab 12E-ből meg van.
De ennyiért vettem anno az uboomot free sheepingel és EQ nélkül alapból is jól szólt.Dockin D FIne +>>Evolveo Armor A6>>Earfun Uboom>>Evolveo Armor O2>JBL Go2.
Teljesítmény/basszus arány.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Iqos cigaretta
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest