- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #13784 üzenetére
" ... más konstrukcióju (anyagu) mágnes?"
Nem értek hozzá, de csináltam egy gyors keresést. Ez alapján:
Alnico: drága, ma már nem nagyon használják
Kerámia: ez váltotta az alnico-t. Nehezebb, mint az elődje, de általában nagyobb teljesítményt is tudnak.
Neodímium: árban valahol a kettő között (alnico-nál olcsóbb, de a kerámiánál drágább). Akár 50% is könnyebb lehet, miközben a mágneses tulajdonsága erősebb.
Nem találtam infót azzal kapcsolatban, hogy mi van a Tribit-ben." ... Yamaha erölködőn, hangfalakkal ... "
Nem írtad, hogy hány, és milyen hangfalakkal, de kb. mindegy is. Ide vm. jobb minőségű fej- v. fülhallgató kell. Nem véletlen szokták kitenni a kis "fejhallgatós" logót a jobb minőségű binaural felvételek esetén.@carl18
"A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól."
Én is így gondolom, és annyival nem drágább ... csak sokkal csúnyább. A beépített led-eket - még ha kikapcsolhatók is - nem tudom megbocsátani. Egyébként simán vennék egyet."A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott ... " - ez egyértelmű. Talán a gyártó is hivatkozik rá valahol. Viszont az is az, hogy ők most a hangerőre mentek rá, ill. arra, hogy nagyon olcsó legyen. Próbálták patikamérlegen "kigrammolni" a dolgot ... valaki szerint sikerült, valaki szerint nem.
" ... melegbe a passzív membrán is beragadt." - na, ez az, ami igazán gáz legfőképp egy olyan hangszórónál, ami szobában, kis hangerő mellett nem az igazi, ill. léptem-nyomon azzal reklámozzák, hogy ez egy outdoor hangszóró.
" ... úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus ... "
Tényleg olyan, mintha ugyanaz a speaker lenne, csak nagyobb membránnal.
Egyébként a link-elt videóban van még egy érdekesség. Jól látszik, hogy a woofer-ekre 25 W van írva, míg a spec. 30 W-ot említ. A "csipogók" ezzel szemben 15 W-osak a spec.-ben említett 10 W-al szemben. A matek kijön (80W), csak hát ... na. -
carl18
addikt
válasz
silver10 #13784 üzenetére
A videó alapján teljesen egyértelmű, úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus.
Soundcore Motion Boom Plus Free Air Test "VERY TINY MAGNETS?!"
A Wooferhez képest elég apró az a neodium mágnes, talán ez a egyik oka hogy nem olyan nagy durranás a mély tartomány.
Nagyobb mágnes kéne arra és utána lehetne tesztelni mennyit javulna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged