Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Objektívek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
Alan-nak nem azzal volt baja, - ha jól értettem (de majd még megnézem még 1×) - hogy nincs közép, hanem, hogy 6 kHz környékén van egy "tüske", amit nem lehet az EQ-val kiszedni. Ha pedig emelni próbálja a magasokat, akkor bántó lesz a hangja.
Nekem spec. ezért csalódás. K. hangos, ez nem kétséges, de nem képes még annyira sem tisztán szólni, mint az elődje.
Bízom benne, hogy ez hangolás kérdése (esetleg egy fw. frissítéssel rendbe tudják tenni), és nem arról van szó, hogy valamilyen filléres hangváltó van benne, ami ennyit tud. Mert akkor hiába sok benne a "bassz", megette a fene. Legalábbis az én szemszögemből.Ez a csávó is hasonlóra panaszkodik (csak nem megy bele a technikai részletekbe, mint Alan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hyundai, Kia topik
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest