- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13637 üzenetére
Alan-nak nem azzal volt baja, - ha jól értettem (de majd még megnézem még 1×) - hogy nincs közép, hanem, hogy 6 kHz környékén van egy "tüske", amit nem lehet az EQ-val kiszedni. Ha pedig emelni próbálja a magasokat, akkor bántó lesz a hangja.
Nekem spec. ezért csalódás. K. hangos, ez nem kétséges, de nem képes még annyira sem tisztán szólni, mint az elődje.
Bízom benne, hogy ez hangolás kérdése (esetleg egy fw. frissítéssel rendbe tudják tenni), és nem arról van szó, hogy valamilyen filléres hangváltó van benne, ami ennyit tud. Mert akkor hiába sok benne a "bassz", megette a fene. Legalábbis az én szemszögemből.Ez a csávó is hasonlóra panaszkodik (csak nem megy bele a technikai részletekbe, mint Alan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest