Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
Alan-nak nem azzal volt baja, - ha jól értettem (de majd még megnézem még 1×) - hogy nincs közép, hanem, hogy 6 kHz környékén van egy "tüske", amit nem lehet az EQ-val kiszedni. Ha pedig emelni próbálja a magasokat, akkor bántó lesz a hangja.
Nekem spec. ezért csalódás. K. hangos, ez nem kétséges, de nem képes még annyira sem tisztán szólni, mint az elődje.
Bízom benne, hogy ez hangolás kérdése (esetleg egy fw. frissítéssel rendbe tudják tenni), és nem arról van szó, hogy valamilyen filléres hangváltó van benne, ami ennyit tud. Mert akkor hiába sok benne a "bassz", megette a fene. Legalábbis az én szemszögemből.Ez a csávó is hasonlóra panaszkodik (csak nem megy bele a technikai részletekbe, mint Alan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest