Hirdetés
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
Nekem szerencsére nem, de az említett kommunikációból látszott, hogy akkor engedte el a support a dolgot, mikor megemlítettem, hogy nem az eu.soundcore-ról jött a cucc, hanem az Ali-ról.
#13497 Aureal
Nekem még a nem upgraded MaxSound Plus volt (az már tud TWS-t, és type-C-s), úgyhogy ami miatt cseréltem:
• type-C csati
• kicsit több basszus
• EQ
Nem azt mondom, hogy annyival jobb a Boost, hogy feltétlen megéri (mindenkinek) pláne, mert utóbbin pl. nincs aux. Alapból a MaxSound Plus tisztábban / kiegyenlítettebben szól. A Soundcore-al - ahogy azt már megszoktuk
- kicsit "birkózni" kell (custom EQ), de utána szerintem többet tud, mint a MaxSound Plus.#13496 Zοltta
" ... nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról ... " - a Motion Plus-ról van szó?
Nem vagy semmi! Én azért ilyennel nem próbálkoznék be
-
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
eu.soundcore.
Írtam nekik, hogy nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról és kárpótlásul 15% ot vissza kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
- kicsit "birkózni" kell (custom EQ), de utána szerintem többet tud, mint a MaxSound Plus.