Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Egyrészt szerintem tedd fel inkább a jófogásra (ott szvsz. hamarabb el fog menni), másfelől olyan képeket tegyél fel, amin csak a hangszóró van (miért látszik az egyiken mindenféle doboz, a másikon, a többi hangszóród?). Ja, és gyúrj rá egy picit jobban a minőségre. Utóbbival lehet kitűnni a tömegből, és bizalomgerjesztőbb is, mint egy "bányában készült, agyonvakuzott, de cserébe sötét és életlen kép"
-
válasz
carl18
üzenetére
Eléggé megosztó vélemények vannak

Valakinek vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem. (A te véleményed is a “Nem tetszik” felé hajlik)
Az a baj, hogy ezeknek nincs használt piaca.
Szerintem ezt a hangszórót 99%-ban Árukeresőn találják meg, ott megnézi az értékelést és veszi is meg. Ennél magasabb szint ha valaki videót néz hangszórókról és egy listában meglátja akkor is csak beüti a Googleba és szintén megy az Árukeresőre.
És a nagyon maradék réteg itt meglátja Hardveraprón, utánanéz, utánaolvas és vagy megveszi vagy nem azok alapján amit írnak róla
Tronsmart mint név nincs annyira az emberek fejében, direktbe szerintem nem sokan keresik…
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi