Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Megjött az Onyx 6 és csalódtam.
A soundbar egy középtartomány nélküli játékszer ehhez a kis Bt hangszóróhoz képest. Egy ligában sincsenek. Pedig, amikor megvettem és néhány órát hallgattam vele zenét, akkor azt mondtam, hogy teljesen vállalható zenehallgatásra is. Nemcsak a jót, de a rosszat is könnyen megszokja az ember. Brutális ez a H/K cucc. Mi lesz még a bejáratódás után… -
K*rva jó hangszóró csak az a baja mint az összes HK hangszórónak. Gyenge az akksija..
Mikor volt 3 helységbe hurcibáltam, imádtam a hangzását de a töltőt is vittem magammal már automatikusan... A mélypont a 4,5 órás zenelejátszása volt. Ekkor raktam fel itt apróra. És nem egy agyonhasználtat vettem hanem én is újként rendeltem meg...Bár szerintem ez szándékos a HK részéről, hogy max 6-7-8 órát tudnak.. Biztos nem akarnak a saját cégüknek (JBL) konkurenciát állítani.
(lásd Charge és Boombox széria)
"Kíváncsi vagyok, mit nyújt a Sony G700 soundbarhoz képest."
Óvatosan mondom de a Sony nem nagyon csinál szar hangfalakat, és most kicsit kutatva ez egy 400 wattos hangprojektor. Akármilyen jó a HK, sajnos nem fogja megközelíteni. De szerintem nem is az a cél vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest