Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K*rva jó hangszóró csak az a baja mint az összes HK hangszórónak. Gyenge az akksija..
Mikor volt 3 helységbe hurcibáltam, imádtam a hangzását de a töltőt is vittem magammal már automatikusan... A mélypont a 4,5 órás zenelejátszása volt. Ekkor raktam fel itt apróra. És nem egy agyonhasználtat vettem hanem én is újként rendeltem meg...Bár szerintem ez szándékos a HK részéről, hogy max 6-7-8 órát tudnak.. Biztos nem akarnak a saját cégüknek (JBL) konkurenciát állítani.
(lásd Charge és Boombox széria)
"Kíváncsi vagyok, mit nyújt a Sony G700 soundbarhoz képest."
Óvatosan mondom de a Sony nem nagyon csinál szar hangfalakat, és most kicsit kutatva ez egy 400 wattos hangprojektor. Akármilyen jó a HK, sajnos nem fogja megközelíteni. De szerintem nem is az a cél vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tesla topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Robotporszívók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- További aktív témák...
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest