Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyit ér a pc?
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is wow.
Copenhagen vs Beolit szubjektív véleményem: előbbi hangzása tisztább és a vokálok szebbek, valóshoz közelebbi semleges hangzású. Utóbbi erősebb mély boostot kapott, hangosabb és pl. koncertfelvételes nyers anyagok esetén előnyös térhangzása van.
Beosound 2 vs Phantom:
Szerintem a Phantom nem egy liga, nem is tekinthető klasszikus hordozható hangszórónak, az összes közül a legtöbb basszust adja, de kicsit inkább prémium party hangfal feeling (már ha ilyen van.
Beosound 2-t csak egyszer hallottam előben, nem volt meggyőző, de nem választhattam sample anyagot és beállítást sem. Állítólag ha sok nézőpontból hallgatják (többen) akkor is egyenletes a hangképe. Lehet, én egyedül és közel szemből ülök vagy állok a cucc előtt.
A Phantom 2 büdös nagyot szól, de nem hiszem hogy ne lenne nála olcsóbb és jobb hangzású a piacon dögivel. Ha csak heavy metalt vagy psychedelic trancet hallganték rajta és a seggemen ezer dodós gurigák esnének ki, esetleg vennék. A Beosound 2 érdekes koncepció, kicsit talán a designt fizeted meg, de persze nem biztos.
Talán az ésszerű választás, ha a Copenhagen 2.0 és a Beolit 20 között meghallgatás útján döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest