Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11940 üzenetére
Igen sajnos nálunk rámegy az áfa is, de szerintem az Aliexpress kereskedők ennek érdekében biztos több terméket fognak EU raktára felhalmozni.
Igen az ára viszonylag jó, 70 dollár és ha jól láttam jár hozzá még tok is.
Viszont még nagyon új hangszóró így nem sokat tudni belőle, de ennyi pénzért nem tűnik rossz vételnek.
Ha valóban jó a hangja remek"Budget" hangszóró lehet belőle. Csak hát az a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló? Mert hát szerintem ez is inkább egy Marketing szám hogy könyebben eladható legyen.
Az Anker például ilyen téren korrekt cég hogy nem hazudnak nagyobb számokat a dobozra.
Nyilván átlag ember számára mindig is a Watt lesz a mérvadó, és akinek tudnak átvernek vele. -
Gsx-rr
veterán
válasz
<Adamsky> #11940 üzenetére
Meg kell hallgatni eloben.
Nekem pont a magas hangok tetszenek jobban.
A Motion+ nak doboz hangja volt.
Persze ez egyeni velemeny es egyutt kellene meghallgatni mindkettot.
En meg vagyok elegedve, orulok nem Motiont vettem megint(egy baratom elkerte es neki is adtam)
Dizajnban is jobban tetszik ez.Mar varom a HK Go-t is ,hogy kiprobaljam,mar var a masik lakhelyemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest