- Egérpad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- RAM topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást.Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni. -
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Valóban vannak olyan (alsópolcos) hangszórók aminél még egy 30 ezres mikrohifi is jobban szól. De nem ez a jellemző.
Ezek nem elsősorban a sztereó élményről szólnak, de már 30 ezer környékén is van sztereó hangszóró (nem két külön hangszóró, hanem egy dobozon belül sztereo). De vannak olyanok is amiből kettőt bluetoothon össze lehet párosítani valódi sztereónak. És még mindíg bőven 100 ezer alatt járunk, és emellett a 30 ezres mikrohifi hangzását messze felülmúlják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest