Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #10526 üzenetére
Nem garis, használtan vettem, ennek ismeretében, hogy tudtam, hogy típus ilyen. Legalábbis sokan kritizálták emiatt. Arra gondolok, hogy az aksikat leválasztom egy kapcsolóval, kérdés, meg tudom-e oldani, hogy vízhatlan maradjon (nyomókapcsoló
?)
Persze a legjo lenne, ha lenne hozzá új firmware. De nem találtam. És ezek az idióta rendszerhangok... A kikapcsolásra akkorát tütükél, hogy még a szomszéd szobában is felébrednek...
Valakinek van ötlete arra, mi motiválhatta a konstruktőrt. hogy a kikapcsolást ilyen hangorkánnal jelezze? Ez pont olyan, mint a kínai outdoor telefonom, alapból olyan muzsikálással indult, hogy rá kellett ülni, amikor bekapcsoltam. Ennyit az outdooról, jó vadászatot..
. Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]
Vagy vettem egy aliexpressen 4-es usb hiperszuper gyorstöltőt, és szét kellett szednem, hogy megvakítsam a ledeket benne, mert nem lehetett mellette aludni. Egy usb töltő, ami nappali fényárt áraszt...
Olyan fogyasztói orgiában élük, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány használatéi tárgyam van,. ami nem világiit ezer leddel, vagy nem zenél. Egyszerűen a tárgyaknak már versengeniük kell a figyelmünkért...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest